.

Остри ножици за кухненски ножици. Ножици с капак кулинарни ножици. Многофункционални кухненски ножица за пиле, риба, домашни птици, месо, зеленчуци, барбекю и т.н.

Остри ножици за кухненски ножици. Ножици с капак кулинарни ножици. Многофункционални кухненски ножица за пиле, риба, домашни

BGN 30.43

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени ножица за рязане на птици, идеални за връзка с месо и птици, почистване на мазнини и рязане на месоИзогнутое нож от неръждаема стомана улеснява неуклюжую рязане и намаляване на количеството отпадъци.Назъбени ръбове осигуряват плътно сцепление с месо и кости.Мек улавяне нескользящая дръжка за по-надежден, сигурен и удобен за задържане.Заключване с подпружиненным предохранителем ви позволява сигурно и удобно да съхранявате вашите ястия в выдвижном кутия.Остър нож позволява лесно да высокоточную ряз.Нашите ножици са безопасни, не са податливи на корозия и лесни за почистване.Висококачествени ножица за рязане на птици, идеални за връзка с месо и птици, почистване на мазнини и рязане на месо.Изогнутое нож от неръждаема стомана улеснява неуклюжую рязане и намаляване на количеството отпадъци.Назъбени ръбове осигуряват плътно сцепление с месо и кости.Мек улавяне нескользящая дръжка за по-надежден, сигурен и удобен за задържане.Заключване с подпружиненным предохранителем ви позволява сигурно и удобно да съхранявате вашите ястия в выдвижном кутия.Остър нож позволява лесно да высокоточную ряз.Нашите ножици са безопасни, не са податливи на корозия и лесни за почистване.Описание Кухненски ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия, остра и дълготрайни.Тези ножици за рязане на птиците може безопасно да се съхранява в чекмедже за прибори.Просто затворете нож и кликнете върху пружинен предпазител. Размер : 23*7 cm Тегло : 170 g Материал : метал Цвят : черно Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 0,5-2 см.

Декларирани характеристики