.

Лилаво Японски Подложка за мишка Fuji Cherry Blossom, Голям, XL, Разширено Геймърска Подложка За Мишка, Тенис на Мат с Прошитым Ръба на Пълноправна Тенис на Подложка за мишка ?

Лилаво Японски Подложка за мишка Fuji Cherry Blossom, Голям, XL, Разширено Геймърска Подложка За Мишка, Тенис на Мат с Прошитым

BGN 10.79

Сума
Налично за поръчка

【Отлична повърхност за управление на】 Настолни подплата, изработени от изкуствена кожа, ултра-гладка и дишаща материя осигурява бързото движение при запазване на превъзходна точност, последователно и прецизно управление с мишкатаИдеален избор за игри, учене, Работа. 【Разширено размер】 Подложка за мишка достатъчно голям, 31,5 "x11,8" (80 см х 30 см), с дебелина 3 мм. Предлага голямо пространство за поставяне на вашия преносим компютър, мишка, клавиатура и други елементи на работния плот.Можете свободно преместване на мишката, без никакви прекъсвания и НЕ е нужно постоянно да настройва мат, като това се прави за традиционните подложка за мишка. 【Водостойкое покритие】 : Повърхност от водоустойчив материал Ефективно предотвратява случайни повреди в резултат на разливане на течности, като вода, кафе, сок.Когато течността попадне върху една подложка за работния плот, лесно се почистват, не се колебайте работа или игра. 【Идеален подарък】 Нашата японска подложка за мишка Big Също така е идеално за декорация на работния плот, което ще бъде най-добрият подарък за вашето семейство или приятели за Деня на благодарността, Коледа, Нова година или други празници.Можете да изберете Най-подходящия подложка за мишка за Вас и Вашия Приятел, който обича играта. 【Моющийся, сгъваем и преносим】 Лесен за почистване, ако испачкаете подложка за мишка, можете просто да го почистите кърпа за почистване и препарат за почистване.Или Можете да Го Сложите В Пералнята.Ниското тегло го прави удобен за носене.Отлични партньори за вашата работа и игри - Голям подложка за мишка е идеална за игри или за работа в офис, удобен и издръжлив, за да ви осигурят перфектния опит за използване.

Декларирани характеристики