.

Колан за бременни с участието на пол - Колан За бременни с изображение на дете, Подарък За Спомен За Душата на детето, Цветен Колан за корема (Розова и синя)

Колан за бременни с участието на пол - Колан За бременни с изображение на дете, Подарък За Спомен За Душата на детето, Цветен

BGN 40.00

Сума
Налично за поръчка

Изберете мамочку в специален ден с нашия сладък колан за бременни! Идеален за детски душове, разкриване на пол или фотосесии за бременност и раждане.Обсебен от идеята за идеалната снимка за Instagram.Колан за бременни е украсена с множество розови и сини цветове, декорирани с прекрасни перли / кристали в центъра.Цвете китка с размери около 7 х 4 инча подвешена за сатенена лента, която се закрепва отзад.Нежен и сладък, той е направен на ръка с любов към вас.Не ни търпение да видите, какви спомени ще създадете!.Изберете мамочку в специален ден с нашия сладък колан за бременни! ❤ Колан за бременни е украсена с множество розови и сини цветове, декорирани с прекрасни перли / кристали в центъра. ❤ Цвете китка с размери около 7 х 4 инча подвешена за сатенена лента, която се закрепва отзад. ❤ Материали : ленти, тъкани, перли, кристали ❤ Това е едно вълнуващо, прекрасно време за мама, която чака своя малък топката радост!Нежен и сладък, той е направен на ръка с любов към вас.Не ни търпение да видите, какви спомени ще създадете!.

Декларирани характеристики