.

Книга на паметта на детето първите 5 години + 28 месечните стикери и етапи. За да запишете Вашите снимки на момичета или Момче и основни етапи. Регистър на паметта | Ал?

Книга на паметта на детето първите 5 години + 28 месечните стикери и етапи. За да запишете Вашите снимки на момичета или

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

✅ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПЪРВИТЕ ГОДИНИ ОТ СВОЕТО ДЕТЕ : дали това е първото ви дете или сте имали момичета и момчета в миналото, албуми памет Tiny-Gifts са подходящи за вашите децаРазкажете историята за вашето новородено.Първата година от живота на вашето дете минава бързо.Той започва с Нова година, и следващото нещо, което вие разбирате, е, че вие сте попаднали на първия Хелоуин на вашето дете.Не пропускайте нито една крайъгълен камък или малки спомени и прости събитията от ранното детство.От бременността до 5-годишнината напишете всичко това. ✅ ПО-НИКАКЪВ ДЪЛЪГ И ИЗТОЩИТЕЛЕН ВОДЕНЕ НА ДНЕВНИК!НИЕ НАПРАВИХМЕ ЦЯЛАТА РАБОТА ЗА ВАС : благодарение на разумното дизайн Tiny-Gifts, просто поставете 6 снимки с размер 4 инча, на всяка страница, и нека картина разкаже историята, описана във вашия албум за изрезки.Изберете неща там, където те съществуват, за да се уверите, че вашата книга е в ред, независимо от дати.Ние знаем, че новите родители натоварена и те има какво да се притесняваш, така че забавлението е наистина трябва да е весело!Това е толкова просто, че всички членове на семейството ще могат да дадат своя принос в тази персонализирана версия на спомените си. ✅ ВИЖТЕ КАК ВАШЕТО ДЕТЕ пред ОЧИТЕ ви се ПРЕВРЪЩА В малко ДЕТЕ, КОГАТО ЛИСТАЕТЕ ТЕЗИ СПОМЕНИ : албум на Tiny-Gifts - това не е просто книга за първата година от живота на вашето бебе.Това далеч надхвърля това, защото ние вярваме в това, което трябва да направим всичко възможно в преследване на добри моменти и щастливи спомени за нови родители и си момче или момиче.Имаме страница, документирующие всеки месец от раждането до една година, допълнително място за поставяне на снимки от рожденни дни, от 1-ви до пети и др. ✅ ДОКУМЕНТИРУЙТЕ НЕОЧАКВАНИ РАДОСТНИ МОМЕНТИ : ЧИСТИ СТРАНИЦИ За ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕТАПИ : Всяко семейство е уникално.Понякога най-специални моменти - това са тези, които никога не сме очаквали.Бъдещата майка, баба или нов татко могат да са спокойни за нашия трета пола неутрално албум за изрезки, оставляющий чисти страница за спомени, които може би никога не са мислили да се документира.Защото не пропусна нито един момент - това означава да уловя това, за което ние не сме помислили. ✅ ПОДАРЪК, КОЙТО се ЗАПОМНЯ – маркирай важни събития 28 БОНУС МЕСЕЧНИ стикери и СЪБИТИЯ от Tiny Gifts!Това е 12 стикери, посветени на 1-и рожден ден на вашето дете, плюс 16 декоративни стикери milestones — всичко е безплатно!.

Декларирани характеристики