.

Кутия за зъби KUYYFDS, Дървена Кутия За Запазването на Млечните Зъби с Пинсети, Колекция За Съхранение, Носене На Подаръци За Момчета И Момичета, Детски Спомен, Подаръч?

Кутия за зъби KUYYFDS, Дървена Кутия За Запазването на Млечните Зъби с Пинсети, Колекция За Съхранение, Носене На Подаръци За

BGN 37.70

Сума
Налично за поръчка

3 Всеки млечен зъб има съответните малката хижа, в която може да бъде записана конкретна дата загуба на зъба.Това е много показателно.Никога няма да забравя основна информация за детето. Сладък дизайн -Изработен от 100% дърво, подходящи за дългосрочни спестявания, прекрасна форма портрет на детска глава привлича интереса на децата и ги убеждава да оглави събиране на зъбите. Временните зъби, снабдени с пинсети, може лесно и удобно да се сложи в кутия и да се поддържа в гигиеническом състояние. Кутия за съхранение на зъбите забавна и сладка, тя привлича вниманието на децата и им напомня за това, че трябва да се грижиш за зъбите си. Това е добър подарък за деца, когато пораснат, това ще бъде един добър спомен, защото всеки млечен зъб е уникален за бебето.

Декларирани характеристики