.

Билети за томбола памперси Honey Bee за душата на детето, Игри за детската душа с розыгрышем Памперси, Декорации за детската душа в пчелния теми, Карта за равенство на п?

Билети за томбола памперси Honey Bee за душата на детето, Игри за детската душа с розыгрышем Памперси, Декорации за детската

BGN 38.00

Сума
Налично за поръчка

ОПАКОВКА материал картон, подходящи за хартия за писане, подходящи за различни дръжкиДИЗАЙН : Дизайн на играта набор се характеризира с оригиналност и привлекателност е най-добрият избор за украса на парти в чест на раждането на детето.Може да се използва като украса на парти или на отлична игра за парти.ПРИЧИНА : игра карти са идеални за детската душа, партита с разкриването на пода, за да поканите вашите гости. ОПАКОВКА материал картон, подходящи за хартия за писане, подходящи за вашите различни дръжки. Дизайн : Дизайн на играта набор се характеризира с оригиналност и привлекателност е най-добрият избор за украса на парти в чест на рождения ден на детето.Може да се използва като украса на парти или на отлична игра за парти. ПРИЧИНА : игра карти са идеални за детската душа, партита с разкриването на пода, за да поканите вашите гости.

Декларирани характеристики