.

Oigco 168 бр. Бохо Преливащи Хартиени Чинии за Душата на Детето, Кърпички, Чаши, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден, Прибори за хранене, Декорация за Пролетното па?

Oigco 168 бр. Бохо Преливащи Хартиени Чинии за Душата на Детето, Кърпички, Чаши, Аксесоари за парти в чест на рождения Ден,

BGN 17.99

Сума
Налично за поръчка

【Детски душ в стил бохо Rainbow】 Този комплект хартиени чинии в стил бохо rainbow е изпълнен в светли богемных цветове с радугами и цветя, лесен и напреднали, много бохемска тематична атмосфера на партито 【Пакетът включва】В този комплект прибори за партита boho rainbow предлагат чинии 24 x 9 инча, чинии 24 x 7 инча, 24 хартиени чаша, 24 салфетки, 24 вилици, 24 ножа, 24 лъжици, само 168 броя.Спестете повече работа, отколкото при избора на тези елементи поотделно. 【Висококачествена хартия】- Комплект посуда за партита boho rainbow е изработена от висококачествени хартиени материали, екологично чисти, без мирис, топлоустойчива и здрав, с красива фигура и цветове, не е лесно да избледнява, добре се съчетава с всякакви видове храна. 【Пестите време】-Този еднократни прибори за хранене rainbow могат да се изхвърлят веднага след употреба, което ви спестява време за почистване, а хартиеният материал е лесно вреди на околната среда, и ще бъдете в състояние да прекарват повече време със семейството си и приятели. 【Широко приложение】 Този комплект прибори за парти в стил бохо rainbow не само може да украсите детски душ в стил бохо, парти в стил бохо rainbow.те също могат да се комбинират с други декорации за партита в стил бохо rainbow baby shower, които ще направи дълбоко впечатление на всички присъстващи на партито.

Декларирани характеристики