.

Cokelaba Нов Набор от Количката за деца 0-12 месеца, бебешки Играчки, за новородени Деца, подаръчен комплект за момичета и момчета. (Набор От Лвов)

Cokelaba Нов Набор от Количката за деца 0-12 месеца, бебешки Играчки, за новородени Деца, подаръчен комплект за момичета

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Защитно одеяло с лъв 1 прорезыватель с гъби. 1 прорезыватель с жирафа. 1 Завийте играчка за баня жаба. 1 Дрънкалка във формата на кълвача. 1 Многофункционална играчка-количка с совой. 18 двустранни картички за ранно обучение, 36 изображения.Цвят на просветление. Развитие на зрението.Тренировка за захващане.Причинно-следствена връзка.Намаляване на безпокойството за раздяла.Координация на ръцете и очите.Избягвайте да се тревожи за раздяла. 【Което е включено в комплекта】 1 * Защитно одеало от 100% органичен памук, 2 прорезывателя (за гъби и жираф), 1 * Завийте играчка за баня, 1 * Многофункционална играчка за количка, 1 * Дрънкалка за ръце, 18 * двустранни картички за визуална стимулация (36 снимки), поздравителна картичка, написана на ръка.Това е уникален подарък за деца 0-3-6-12 месеца.Отлично подходящ като подарък или за самостоятелно закупуване. 【Описание на материала】Играчки в този комплект са изработени от безопасни за бебето материали.Защитно одеяло изработено от висококачествен плюш и е изпълнен синтетичен памук (полиестер) за защита на нежната кожа на бебето.Оригинално проектирани прорезыватели са изработени от 100% хранително силикон, не съдържат BPA.Безопасността е проверена за съответствие на нашите високи стандарти. 【Описание на функцията】 всяка играчка има своя собствена функция: Высококонтрастные детски карти са добри за визуална стимулация.Прорезыватель помага шлифован всички зъби, осигуряване на навременен растеж на млечните зъби.Защитно одеяло позволява на бебетата да спят спокойно, сякаш мама е до тях.Дрънкалки за ръце може да се подобри сенсорику и попрактиковать умения алчен.Играчки за къпане за забавно развлечение в банята.Играчки за колички лесно се прикрепя към колички и переноск за забавления в движение. 【Сценарий за използване на】 на Родителите не е нужно да се притеснявате за избора на подарък.Този комплект е подходящ за деца под 1 година, той съдържа 7 вида детски играчки, които обхващат ежедневието на детето.Можете да използвате време за сън, време е за корема, от време на открито, време за баня, време за никнене на млечни зъби.Това е идеален подарък за новородено във всички случаи на живота, който със сигурност ще се радвате на децата си!. 【Красив подарък】 Този набор от играчки е внимателно подбран и е опакован в изискан подарък кутия.

Декларирани характеристики