.

Комплект за детска ръце и Отстъпи Краката, Бяла Фоторамка aby Prints Duo, Черни Обикновени Мастила, 3 Мрежа, Комплект за Детска Ръка от Бор в Селски Стил Направи си сам за Н?

Комплект за детска ръце и Отстъпи Краката, Бяла Фоторамка aby Prints Duo, Черни Обикновени Мастила, 3 Мрежа, Комплект за Детска

BGN 12.24

Сума
Налично за поръчка

Съдържание на кутията : В комплекта на детската отстъпи ръце е включен 1 бр масло за печат, 1 бр. рамка за снимка, 1 бр. двустранен скоч, 1 ръководство за потребителя, 4 бр. хартия за печат, 1 бр.Атрактивен Украшение : Набор от рамки с детски принтом можете да използвате като декорация на детски стаи, декориране на детска стая за момичета, украса на детска стая за момчета или аксесоари за декорация на дома всяко място на вашия дом.Селски стил : Набор от детски отпечатъци на ръцете е изпълнена в селски стил, което позволява лесно да записва и показва отпечатъци на ръцете и ходилата на малко момиче или момче.Дървен материал от бор : В комплекта baby ink hand отпечатъкът се използва от съставна дървесина и борови материал, който е здрав и дълъг живот.Област на приложение : Подходящ като подарък за момиче, подарък за момче в детската душа, настанява ръце и крака с ширина 2,25 инча и височина от 3,5 инча, само за новородени.Съдържание на кутията : В комплекта на детската отстъпи ръце е включен 1 бр. масло за печат, 1 бр. рамка за снимка, 1 бр. двустранен скоч, 1 ръководство за потребителя, 4 бр. хартия за печат, 1 бр.Атрактивен Украшение : Набор от рамки с детски принтом можете да използвате като декорация на детски стаи, декориране на детска стая за момичета, украса на детска стая за момчета или аксесоари за декорация на дома всяко място на вашия дом.Селски стил : Набор от детски отпечатъци на ръцете е изпълнена в селски стил, което позволява лесно да записва и показва отпечатъци на ръцете и ходилата на малко момиче или момче.Дървен материал от бор : В комплекта baby ink hand отпечатъкът се използва от съставна дървесина и борови материал, който е здрав и дълъг живот.Област на приложение : Подходящ като подарък за момиче, подарък за момче в детската душа, настанява ръце и крака с ширина 2,25 инча и височина от 3,5 инча, само за новородени.Параметри : Тип на продукта : Комплект за отпечатъци от детски ръце Материал изделия : бор Размер на продукта : приблизително 18x33 см / 7,1x13,0 инча Осъществяване Списък : 1 х мастило 1 х Фоторамка 1 х двустранен лента 1 х Ръководство за потребителя 4 х Хартия за печат 1 х Аксесоари.

Декларирани характеристики

Item Type:
  Baby Handprint Footprint Kit
Product Material:
Pine
Product Size:
Approx. 18 x 33cm / 7.1 x 13.0in
Package List:
1 x Ink:
1 x Photo Frame:
1 x Double Sided Tape:
1 x User Manual:
4 x Printing Paper:
1 x Accessories: