.

DOITOOL 48 бр. Диспенсер за Крем за Еднократна употреба от съществено значение За Празни устни Домашен Натурален Пластмаса Плосък Масло, Овални Тръби Контейнер за наси?

DOITOOL 48 бр. Диспенсер за Крем за Еднократна употреба от съществено значение За Празни устни Домашен Натурален Пластмаса

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ППОпаковка балсам за устни : Празните контейнери Елегантен и надежден дизайн излъчва този малък флакон за съхранение сред всички допълнителни контейнери.Овални тръби празни : Портативни размери, подходящи за пътуване, екскурзия, на къмпинг или просто да използват у дома.Различава гладка повърхност, лесна за почистване.Титуляр : И опаковка идеален за съхранение на бутилки за шампоан, балсам, лосион, крем.Контейнер за тюбиков червило : Контейнери за еднократна употреба, което го прави отличен за против изпотяване, средства за грижа за кожата, прочистването на средства и други средства за лична хигиена.Опаковка за крема : Тънка работа с малки детайли, здрав и уникален дизайн панти на капака правят този флакон лесно за използване.Опаковката включва 48 x малките шишета Характеристики - контейнер за съхранение на лосиони, балсами за устни, тоници, кремове, прах и други козметични средства. -Материал : полипропилен държач за бутилки - Изработена от добър и безобиден полипропиленови материали, тази бутилка трайни за дълго използване на дъното на съда за запълване. -Размер : титуляр 6. - Изработен от висококачествен материал, безопасен и траен за използване, не се разгражда лесно, пластмасови прозрачни контейнери, с дълъг срок на служба. - Мини размер и характеристики за пестене на място с добър ефект запечатване.Намалете количеството на отпадъците и запазване на вашия крем чист. - Лесен и компактен бутилка може да ви донесе нов опит за използване, много лесен за многократна употреба и комплект шишета. -Цвят : Стойки за кремове с различни цветове Описание на стоката, Бутилка за етерично масло Можете да използвате тази бутилка за съхранение на крем за лице, шампоан, лосион за тяло, козметичен крем, течен сапун, средства за измиване на тялото и много други.пластмасови бутилки Тази малка бутилка е изработена от добро и безопасно полипропиленови материали за продължителна употреба. шише за паста Тази празна поставка удобна и практична.шише за етерични масла на Леки и компактни, тази малка бутилка е удобно да се взема със себе си при пътуване.

Декларирани характеристики