.

Острието на игла за татуировки, 50шт Ръчни Игли За Перманентен Грим на Веждите Микро Острието 7Pin/9Pin/11Pin/12Pin/14Pin/16Pin/18Pin/18U/21Pin/Игли Комплекти за Микроблейдинга Стерилен ?

Острието на игла за татуировки, 50шт Ръчни Игли За Перманентен Грим на Веждите Микро Острието 7Pin/9Pin/11Pin/12Pin/14Pin/16Pin/18Pin/18U/21Pin/Игли

BGN 4.29

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали-Игли за микроблейдинга са изработени от неръждаема стомана 316, различни модели 7 Pin/ 9 Pin /11 Pin/12 Pin/14 Pin/16 Pin/18 Pin/18 U/21 Pin / са разработени с по-добра стабилност и по-малко вибрации, което прави линията на веждите си по-красива е на върха с тънък връх за бързо създаване на естествени и красиви вежди, стандартен размер, подходящ за повечето кошари за татуажаИдеален за татуажа вежди при използване с моливи за вежди, особено за размазани линии на веждите. Всяка острието предварително стерилизуется гама-лъчи.Сигурен и издръжлив - Здрав игла, собственост на дружеството ultra-fine needles, ще намалят габаритните увреждане на кожата от пробиви и ще облекчи болката в областта на веждите.Това е един от най-добрите консумативи за микроблейдинга.Само за еднократна употреба.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Микроблейды може да се използва с бои с различни цветове.Отличен за очна линия на очите, веждите, устните, наситен цвят на устните, прикриване на белези.Съвместим с всички микроблейдингами.Игла за микроблейдинга с нож за татуировки Описание на продукта : характеристика : 1. Материал от неръждаема стомана има добра стабилност, добра гъвкавост, малка вибрация, е трайна и безопасна за използване. Използва се с молив за вежди, той е много подходящ за татуажа вежди, особено за размазани линии на веждите. дизайн с 18 игли и остри върха позволява бързо създаване на естествени и красиви вежди, а стандартният размер е подходящ за повечето кошари за татуажа.Цвят, както е показано на модела : 7 Pin/9 Pin/11 Pin/12 Pin/14 Pin/16 Pin/18 Pin/18 U/21 Pin/.

Декларирани характеристики