.

Belula Веганская Суха четка за тяло. Твърда Суха четка за борба с целулита и лимфодренажем. Четка за напреднали потребители. Отшелушивающая пискюл за кожата и безплат?

Belula Веганская Суха четка за тяло. Твърда Суха четка за борба с целулита и лимфодренажем. Четка за напреднали потребители.

BGN 5.31

Сума
Налично за поръчка

✅ По-гладка и лъчисти кожа : Вашата четка за сухо тялото Belula действа като отшелушивающее средство, помага ви да се отървете от старите мъртви клетки на кожата и да ги замени с нови здравиХимическо чистене и блокира лимфната система и производството на колаген, оставяйки ви със здрава, сияйна кожа. ✅ Насладете се на течението на адреналин : използвайте суха четка за тяло Belula да покаже чудеса в понеделник сутринта.Започнете по-рано и се наслаждавайте, тъй като четка за почистване на порите на кожата и стимулира притока на кръв.Това не само ще осигури приток на хранителни вещества до клетките на кожата, но и ще ви изпълни с енергия и ще бъдат готови за новия ден. ✅ Пълен ритуал за грижа за кожата : Суха четка със средна плътност, което я прави идеална за начинаещи, за да върже тялото.Използвайте четка за суха кожа на тялото и подходящи основната коняк за лице.Активен бамбуков въглен пречиства порите, премахва излишните мазнини и помага да се отървете от акне.Следвайте инструкциите на опаковката, за да получите най-добри впечатления. ✅ Изживейте вашата кожа –Почистване на суха кожа е идеален за подмладяване на тялото, намаляване на стреса и да ви усещане на бодрост всяка сутрин. ✅ Нула рисковете, само предимства – В малко вероятния случай, ако нашите четки премиум-клас не са подходящи, ние предлагаме 2-месечен период да отговори в рамките на "Програма за 100% удовлетвореност Belula Care".

Декларирани характеристики