.

Клечки за дрехи, за Бельо DOITOOL, 20pcs Пластмасова Скоба Многофункционални Чорапи Текстилен Скоба за Сутиен, Бикини, Панталони, Чорапи (Черен)

Клечки за дрехи, за Бельо DOITOOL, 20pcs Пластмасова Скоба Многофункционални Чорапи Текстилен Скоба за Сутиен, Бикини, Панталони,

BGN 8.42

Сума
Налично за поръчка

Не вреди на дрехите, осигурява надеждна защита на околната средаИдва с 20pcs скоби, е много силен.В горната част на затягане има малка плътна детайл, тя може плътно да стоят.Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шал, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети на всекидневния живот и т. на Материала, можете да го използвате свободно.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Описаниеэто продуктът е произведен от висококачествен материал за трайност и употреба. устойчив на корозия и плътно прилепнала към полотенцу, тъкани или носкам.Можете да го използвате за сушене на предмети навсякъде.Вие ще се чувствате лесно в живота си.Функция - Цвят : Черен. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 7 х 2,1 х 1,8 виж - Идва с 20pcs скоби, е много силен.В горната част на затягане има малка плътна детайл, тя може плътно да стоят. - материала, можете да го използвате свободно. - Не вреди на дрехите, осигурява надеждна защита на околната среда. - Подходящ за изсушаване на чорапи, кърпи, шалове, ръкавици, синузит шалове, дрехи, а също и на малки предмети от ежедневния живот и т.- Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 20 x скоба за дрехи.

Декларирани характеристики