.

Филтри SAMANIJA от 12 опаковки със сменяеми пари за предварително филтриране от 6 пакети, съвместими със система за тройно филтриране на кръглата чешма за домашни любим?

Филтри SAMANIJA от 12 опаковки със сменяеми пари за предварително филтриране от 6 пакети, съвместими със система за тройно филтриране

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Идеалното съответствие】 : Това е марка филтри Samanija с пари за предварително филтриране, съвместими с повечето кръгли фонтани за домашни любимци обем 81 унция / 2,4 л, представени на пазара.Диаметър кух кръг е около 1,4 инча.Диаметър на външния кръг е около 5 инча.(Не на фонтан catit). 【Размер】 Диаметър кух кръг е 1,4 инча.Дължина на квадрат е 5 инча.Моля, измерете размерите на вашата чешма, преди да купите.Филтър cat fountain и гъба за предварително филтриране идват в индивидуално опаковани и запечатани за поддържане на високо качество. 【Материал】 се Състои от памук слой с активен въглен и йонообменна смола.Те могат да филтрирате вълна, тежки метали и подобрява вкуса на водата за домашни животни могат да пият чиста и прясна вода, е по-полезна, отколкото при други, само от две филтърни материали. 【Внимание】 За прах с активен въглен не се озова във водата, моля, накиснете филтъра във вода за 2 минути и внимателно се измива под течаща вода преди да се използва.Моля, вдигнете плоска фасада нагоре, за да осигури най-добрата филтрация. 【Сертифициране】 Всички материали филтри са сертифицирани от SGS, CE и Ro HS. подобри вкуса на водата за поддържане на здравето на вашия домашен любимец.Като собственици на домашни любимци, ние често е трудно да намери най-добрия начин да се грижи за нашите домашни любимци.Едно от решенията е използването на филтър за домашни фонтани, който е отличен начин да се осигури на вашия домашен любимец на прясна вода.Изследвания показват, че домашните любимци предпочитат проточную вода, затова филтър за фонтани Samanija - идеалният избор за фонтани същия размер.

Декларирани характеристики