.

Котешки Помпа за Фонтан за Вода за Кучета, Разменени Помпа за Спорта Вода, Безшумен Помпа за Фонтан за Домашни Любимци, Съвместим Мотор, Принадлежности За Поливане ?

Котешки Помпа за Фонтан за Вода за Кучета, Разменени Помпа за Спорта Вода, Безшумен Помпа за Фонтан за Домашни Любимци, Съвместим

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

В два цвята led осветление : Този модел има функция за прекъсване на водата и електричествотоКогато светва червен индикатор, това означава, че няма вода, и той ще спре да работи за гарантиране на сигурността.Водоустойчивост : 100% за гмуркане, IP68. Уникален дизайн : Когато нашият водна помпа се използва с вашите диспенсером за вода, шум може да бъде сведен до минимум.Срок за непрекъсната работа е по-10000 часа, а нивото на шума е по-малко от 40 db. Източник на захранване : модел за постоянен ток с USB-кабел за трансфер на данни, модел ac с кръгла глава 12 В. на два цвята led осветление : Този модел има функция за прекъсване на водата и електричеството.Когато светва червен индикатор, това означава, че няма вода, и той ще спре да работи за гарантиране на сигурността.Водоустойчивост : 100% за гмуркане, IP68. Уникален дизайн : Когато нашият водна помпа се използва с вашите диспенсером за вода, шум може да бъде сведен до минимум.Срок за непрекъсната работа е по-10000 часа, а нивото на шума е по-малко от 40 db. Източник на захранване : модел за постоянен ток с USB-кабел за трансфер на данни, модел ac с кръгла глава 12 В. Помпа за фонтан с котешка вода за опаковка вода за кучета, разменени помпа, безшумен помпа за фонтан за домашни любимци, съвместим мотор, принадлежности за поливане на котки Характеристики : Уникален дизайн : Когато нашият водна помпа се използва с вашите дозатор на вода, шум може да бъде сведен до минимум. В два цвята led осветление : Този модел има функция за недостиг на вода и спиране на тока.Когато светва червен индикатор, това означава, че няма вода, и той ще спре да работи за гарантиране на сигурността.Източник на захранване : модел за постоянен ток с USB-кабел за трансфер на данни, модел ac с кръгла глава 12 Век Водоустойчивост : 100% за гмуркане, IP68.Срок за непрекъсната работа е по-10000 часа, а нивото на шума е по-малко от 40 db. Параметри : Материал : пластмаса Размер на водната помпа : около 4,6x4,3x4,3 см/1,81x1,69x1,69тип : постоянен ток без светлина, постоянен ток със светлина, постоянен ток с 2 лампи, ac адаптер, без задно осветяване (по избор?Пратката включва : 1x Водна помпа Забележка : 1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Декларирани характеристики

Material:
Plastic
Water Pump Size:
Approx. 4.6x4.3x4.3cm/1.81x1.69x1.69in
Type:
DC Without Lights, DC With Light, DC With 2 Lights, AC Without Lights (optional?
Package Includes:
1x Water Pump
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :