.

Рокля за Кучета Сбруя с Каишка, Комплект Теглене на Въже за Котки, Регулируема Жилетка За Кученце, Мрежест Гърдите Колан (И) с Ошейником

Рокля за Кучета Сбруя с Каишка, Комплект Теглене на Въже за Котки, Регулируема Жилетка За Кученце, Мрежест Гърдите Колан (И)

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Какво ще получите : вие получавате 1 бр шлейку за рокли и 1 бр. Размер : Ширина на въжето S-код 0,39 инча, размер на обиколката на врата : 7-8,6 инча, размер на гърдите : 9,44-11,81 инча.Висококачествени материали : Тази жилетка за домашни любимци е изработена от висококачествен найлон и окото.Той е здрав и му е лесно да боли.- Хубава : Тази каишка отзад е украсена с бантиком и окото.Може да се използва като хлъзгави котешки въже на открито.Може да се използва като страхотна пола на закрито.Най-добрият подарък : Тази сбруя фина работа, скъпа и изискана, и е много подходящ като подарък.Материал : въздушна мрежа + найлон Тип елемент : Дрехи за домашни любимци Размер : комплекта включва : 1x Шлейка за рокли + 1x каишка Забележка : 1. Поради осветление и настройки на екрана разлика цвят на елемента може да се различават малко от изображения. Моля, оставяйте малко отклонение в размерите от ръчен измерване. 3,1 см = 0,39 инча.

Декларирани характеристики