.

Дърворезба на кожата DUONI, Индивидуална Верижка за ключове, Ръчно изработени от кожата на домашни животни, Ръчно изработени с любов, Памет за домашни любимци, Подаръ?

Дърворезба на кожата DUONI, Индивидуална Верижка за ключове, Ръчно изработени от кожата на домашни животни, Ръчно изработени

BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

Изработена от висококачествена италианска естествена кожаПодгонянный с участието на домашен любимец е осигурено от клиента.На обратната страна може да бъде текст, състоящ се от не повече от 20 знака (обикновено прякор домашен любимец и дата).Моля изпратете снимка на домашен любимец в висока разделителна способност, особено мордочки домашен любимец, в противен случай това ще се отрази на ефекта на настройки. 100% ръчна изработка.Ще съответства на оригиналната картина, но тя няма да е на 100% точно същото, по същия начин, като има малка разлика между образ и реалния обект. създай любовна връзка с домашен любимец. нека си най-любимият домашен любимец да бъде с вас, където и да се намирате.С този индивидуален продукта от кожа ръчна изработка за вашия домашен любимец вие може да го видите, натиснете, за да запомните и да се влюбиш завинаги.Това е ценно продукт от кожа, произведени по индивидуална заявка, без връщане.За нас е голяма чест да ви служи.Ако не сте доволни от продукта, моля, свържете се с нас чрез.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Изработена от висококачествена италианска естествена кожа.Подгонянный с участието на домашен любимец е осигурено от клиента.На обратната страна може да бъде текст, състоящ се от не повече от 20 знака (обикновено прякор домашен любимец и дата).Моля изпратете снимка на домашен любимец в висока разделителна способност, особено мордочки домашен любимец, в противен случай това ще се отрази на ефекта на настройки. 100% ръчна изработка.Ще съответства на оригиналната картина, но тя няма да е на 100% точно същото, по същия начин, като има малка разлика между образ и реалния обект. създай любовна връзка с домашен любимец. нека си най-любимият домашен любимец да бъде с вас, където и да се намирате.С този индивидуален продукта от кожа ръчна изработка за вашия домашен любимец вие може да го видите, натиснете, за да запомните и да се влюбиш завинаги.Това е ценно продукт от кожа, произведени по индивидуална заявка, без връщане.За нас е голяма чест да ви служи.Ако не сте доволни от продукта, моля, свържете се с нас чрез.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.DUONI Leather Carve and Art, Индивидуална верижка за ключове, Ръчно изработени от кожата на домашни животни, Ръчно изработени с любов, Памет за домашни любимци, подарък и подаръци.

Декларирани характеристики