.

Многофункционална къща SCDCWW, Сгъваема Меко Легло за домашни любимци, Легло за домашни любимци, Разтегателен диван в стил всекидневна, Легло за домашни любимци, Здра?

Многофункционална къща SCDCWW, Сгъваема Меко Легло за домашни любимци, Легло за домашни любимци, Разтегателен диван в стил

BGN 101.53

Сума
Налично за поръчка

● Изработен от неръждаема дебела топла кърпа, запазва своя prt уютно и топло ● Мек, топъл, удобен, подвижна, моющийся и издръжлив. ● В комплект с топла подвижна матрасиком вашият домашен любимец ще спи по-здраво. ● Създаване на удобно легло за здравословен сън и релаксация на вашия домашен любимец.Той е много мек и топъл, така че вашият домашен любимец ще се чувства щастлив, да бъдеш в него.Натиснете го, вие също ще можете да го използвате като диван. ● Най-добрата спалня или място за отдих за любимите си кучета или .След като вашия любим домашен любимец да се появи на своя "територия", да поддържа реда в дома ви вече няма да бъде сбъдната мечта. ● Изработен от неръждаема дебела топла кърпа, запазва своя prt уютно и топло. ● Мек, топъл, удобен, подвижна, моющийся и здрав. ● В комплект с топла подвижна матрасиком вашият домашен любимец ще спи по-здраво. ● Създаване на удобно легло за здравословен сън и релаксация на вашия домашен любимец.Той е много мек и топъл, така че вашият домашен любимец ще се чувства щастлив, да бъдеш в него.Натиснете го, вие също ще можете да го използвате като диван. ● Най-добрата спалня или място за отдих за любимите си кучета или .След като вашия любим домашен любимец да се появи на своя "територия", да поддържа реда в дома ви вече няма да бъде сбъдната мечта.Състояние : 100% чисто нов Материал : плат Цвят : бежов, сив Размер : прибл. 40 * 40 * 35 см / 15.78 Списък на опаковки в инчове : 1 * къщичка-гнездо за стол.

Декларирани характеристики