.

Моля, рампа за кучета YNWUJIN, Кафяви стъпало за домашни любимци, Гъба с висока плътност, Высокоэластичная, Дизайн нескользящего дъно-Пу / Плат от Пет Доставки, Фланела ?

Моля, рампа за кучета YNWUJIN, Кафяви стъпало за домашни любимци, Гъба с висока плътност, Высокоэластичная, Дизайн нескользящего

BGN 11.40

Сума
Налично за поръчка

★ 【 100% обслужване】 : Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме и приложете снимки, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни за закупуване ★ 【Украса за дома】 : 3 стилове за избор, съответстващи на външен вид и индивидуалност на вашия домашен любимец!за да се гарантира допълнително удобство всяко стълбищно покритие е подвижна и лесно за миене. ★ 【Носете със себе си】 : Лек и портативен, така че да можете бързо да се придвижвате между различни стаи или да отидете на следващото пътуване със себе си!. ★ 【Спестяване на пространство】 : Удобно съхранение, така че можете да го премахнете, когато ви трябва повече място.Сложи Го под леглото или в шкафа!. ★ 【Лифт за домашни любимци】 : помощ за вашия домашен любимец лесен достъп до тази Висока леглото или на дивана!Изработен с амортизация матрасового качество, той може да намали натиска върху Крачетата и ставите. ★ Трябва да предоставите зоотовары за малки и средни кучета.При малките и средни по размер куче или Кученце възникват трудности, когато се опитват да прескачат на Удобен диван или легло?След това да се радвате на Тези Поролоновые Стълби за домашни любимци!Изберете между 2-степенна и 3-степенна конфигурацията, за да съответства на височината на вашите мебели и да направи живота на вашия домашен любимец.Но това не е обикновено куче лапка. качествена сверхмягкая руното плат скомбинирована, образувайки рампа, която лесно се навежда в ставите на кучета, осигурява достатъчно сцепление за постигане на повдигане без приплъзване и има висока издръжливост.Характеристикиматериал : изкуствена кожа, тканьразмер : 55x40x25 см (21,7 X15,7 X9,8 инча) Тегло : 3 кгконтент включва : Рампа х1напряжение Ние измерваме ръчно, може да бъде грешка в 1-3 мм, моля, обърнете се към самия продукт.Тъй като хората по различен начин разбират прожектор и цвета на кожата, може да има някои вариации, но, моля, изберете внимателно в разумни граници. срокът за доставка обикновено е 15-25 дни.Ако не сте получили закупения продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 30 дни и ние ще се опитаме да реши този проблем за вас.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас, ние ще бъдем много щастливи да Ви помогнем.Ако сте доволни от нашите продукти, моля не забравяйте да ни постави 5 звезди.

Декларирани характеристики