.

PECMER Mardi Gras Нашийник за Кучета С Кристали от Мек Велур, Микрофибър, Регулируеми, с Блестящи Кристали, Нашийник за Малки Кучета, Куче, Котка, Момиче, Момче, Коледна Укра?

PECMER Mardi Gras Нашийник за Кучета С Кристали от Мек Велур, Микрофибър, Регулируеми, с Блестящи Кристали, Нашийник за Малки

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Коледна украса за домашни любимци-броя-на Пенливи нашийници за кучета 】 1 бр 【 Материал-яки кученца-побрякушек 】Замшевая микрофибър (без кожа). 【Размер-Crystal замшевый нашийник за кучета】 Обща дължина : 37 cm = 14,56 инча; Дължина на шията : 26-32 см (10 "-12,5 инча); Ширина : 1,5 см = 0,59 инча. 【Особености-Кристални, блестящи врати за домашни любимци 】 Кристали залепва супер лепило, което не е лесно отвалить, яка, не избледнява, и намокри не е проблем.Разполага с 5 дупки за регулиране на размера яка материал, яка, мека и приятна за кожата; тегло яка е 20 грама, така че той няма да бъде в тежест за вашия домашен любимец. 【Услуги】 Е сладък и малък нашийник за домашни любимци, ако имате някакви въпроси, спокойно можете да се обърнете към нас. 【Коледна украса за домашни любимци-броя-на Пенливи нашийници за кучета 】 1 бр. 【 Материал-яки кученца-побрякушек 】Замшевая микрофибър (без кожа). 【Размер-Crystal замшевый нашийник за кучета】 Обща дължина : 37 cm = 14,56 инча; Дължина на шията : 26-32 см (10 "-12,5 инча); Ширина : 1,5 см = 0,59 инча. 【Особености-Кристални, блестящи врати за домашни любимци 】 Кристали залепва супер лепило, което не е лесно отвалить, яка, не избледнява, и намокри не е проблем.Разполага с 5 дупки за регулиране на размера яка материал, яка, мека и приятна за кожата; тегло яка е 20 грама, така че той няма да бъде в тежест за вашия домашен любимец. 【Услуги】 Е сладък и малък нашийник за домашни любимци, ако имате някакви въпроси, спокойно можете да се обърнете към нас.Размери : Обща дължина : 37 cm = 14,56> Дължината на шията : 26-32 см (10 "-12,5") Ширина : 1,5 см = 0,59 "Яки за котки и малки кучета с меки кристали, които са украсени с ослепителен лъскави побрякушками. Опаковъчен лист : 1 бр лилав Особености : Кристални, блестящи врати за домашни любимци, кристали залепва супер лепило, което не е лесно отвалиться, яка, не избледняват и не се страхува от намокряне.Разполага с 5 дупки за регулиране на размера яка материал, яка, мека и приятна за кожата; тегло яка е 20 грама, така че той няма да бъде в тежест за вашия домашен любимец.Този нашийник за кучета с лъскави пайети толкова красива, че вашият домашен любимец ще изглежда ослепително и очарователно.Той е подходящ за почти всички поводи.Взе със себе си домашни любимци в пътуване или съвместна вечеря, вие ще се окажете в центъра на внимание.

Декларирани характеристики