.

Нашийник за кучета, Нашийник за Кученца с папийонка, Подарък Нашийник за Домашни любимци, за кучета, Регулируеми Нашийници за Кучета с безопасна метална Катарама з?

Нашийник за кучета, Нашийник за Кученца с папийонка, Подарък Нашийник за Домашни любимци, за кучета, Регулируеми Нашийници

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

нашийници за кучета регулируеми нашийници за кучета. сладък нашийник за кучета.нашийници за кучета.регулируеми нашийници за кучета. сладък нашийник за кучета. ?【Уникален дизайн】 Този нашийник за кучета с красив дизайн са идеално място за тържества, сватби, партита, семейни пикници и други случаи.Този ярък и колоритен нашийник и каишка в тон ще направят вашите космати приятели по-стилни и по време на пътуване и ежедневни разходки. ?【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Външен : Изработен е от висококачествен плат от чист памук и полиестер, която осигурява максимална мекота и комфорт на вашите пухкави бебета.Вътрешна част : Дебела лента с висока плътност, прави го мек, трайни и гъвкави.Регулируеми колани осигуряват максимален комфорт и най-добрата кацане, подходящи за кучета от всички размери. ?【Превъзходни детайли】 е Изработен от здрава и блестяща метална тока и приваренным D-образен пръстен, за да се гарантира устойчивост.Двоен шев под формата на правоъгълник, във всички точки на напрежение за допълнителна здравина.Нашите вратовръзки-пеперуди - това е традиционна двойна вратовръзки-пеперуди, които отделят нас, наред с други, представени на пазара.Всеки папийонка е пришита ръчно и се прикрепва към яката с помощта на липучек, които се свалят лесно за пране.Моля, умойтесь вода с мек сапун.Сушат само на открито. ?【Размер греди за кучета】 Нашите яки са регламентирани и се предлагат в три размера : малки (дължина : 12-16 см, ширина : 0,625 инча), средни (дължина : 14,5-20 инча, ширина : 0,75 инча), големи (на дължина : 18-26 см, ширина : 1.Моля, мярка на врата на вашето куче измервателната лента преди да поръчате, за да предостави най-доброто кацане. ?【Отлично обслужване на клиентите】 Ако имате въпроси за качеството и размера на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме денонощно обслужване, за да ви осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

Декларирани характеристики