.

Двупластова Дървено Легло за домашни кучета HYDT със спално бельо, Всесезонни Повдигнати Кошче за домашни любимци със Стълби и Парапет, за Малки до Средни Кучета Кот?

Двупластова Дървено Легло за домашни кучета HYDT със спално бельо, Всесезонни Повдигнати Кошче за домашни любимци със Стълби

BGN 8.72

Сума
Налично за поръчка

【Лесно почистване】 за домашни любимци и мръсотия не се придържат към дървена рамкаМожете да изплакнете повърхността или ръчно измиване с мек сапун и се оставя да изсъхне на въздуха.Мат подвижна, лесно за почистване, меки и удобни, дишащи. 【Защитни огради】 Конструкция на защитни огради предотвратява падането на домашни любимци. 【Повдигна дизайн】 Далеч от земята, което позволява на въздуха свободно преминават, далеч от екзема и други заболявания, като в същото време предпазва вашия домашен любимец от студена, гореща и твърда земя. 【Рамка от масивна дървесина】 Дебело дърво, здрава носеща способност, фина текстура, зелена, лесен за почистване, по-дълъг живот. 【Двуслойни дизайн и стълби】 Вашият домашен любимец може да се изкачи на втория етаж по стълбите.Легло за домашни любимци създава уютно място за отдих на вашия домашен любимец в дома, предоставя уютно място за вашия домашен любимец, за да се отпуснете и да отпочинете. ◆ Технически характеристики : - Материал : дърво ◆ Опаковка : 1 × Легло за домашни любимци + матрак + стълбище ◆ Характеристики : - Конструкция на защитни огради предотвратява падането на домашни любимци. - Тук е чисто и хигиенично, кърпи, възглавници и подвижни, те са лесни за почистване и те не са без мирис. - Гладки, полирани, лекота на поддръжка, сигурност, защита на здравето на вашите домашни любимци.- Мат подвижна, лесно за почистване, меки и удобни, дишащи.- Лесен и бърз монтаж.◆ Забележки : -поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 см, моля, разберете.- Стоки се приемат в насипно състояние, но поради осветление, оборудване и разрешение на вашия компютър ще има малка разлика в цвят, преобладаващ естествен израз.

Декларирани характеристики