.

Ножица за нокти на краката от Неръждаема Стомана, Отварачка за ноктите на краката си с широки Челюсти, Инструмент за Подологии, Машинка за нокти на краката и Профес?

Ножица за нокти на краката от Неръждаема Стомана, Отварачка за ноктите на краката си с широки Челюсти, Инструмент за Подологии,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Немска прецизионное машини, прахово леене под налягане, пълномаслено формованеНе каучук и желязо, не е лесно да се поддава на деформация, по-дълъг живот.Експеримент с потапяне на машинки за рязане на ноктите във вода, антикорозионна защита и липсата на ръжда.Машина за рязане на ноктите на големия пръст на крака, изработени от неръждаема стомана (3 CR13) с висока твърдост.Широк дизайн на челюстите мегафона, голяма сила на рязане, добър ефект при врастнали нокти.Остър нож с допълнителен отвор за улесняване на рязане на врастнали нокти.Липса на усещане на заекването благодарение на вграден извори.По-гладка и лека резитба в сравнение с други ръчни отправни рамки. ?[Изработен от 100% неръждаема стомана] : тази машина за рязане на ноктите по-здрав и устойчив на ръжда.Без смес от каучук и желязо той е по-стегната и по-добре издържа на износване при продължителна употреба. ? [Препоръчани podiatrists], : я извити на 25 градуса конструкция улеснява рязането на врастнали нокти на краката, намаляване на налягането на парче и повишаване на комфорт, а също така може да намали налягането и дискомфорт в краката. ?[Със скрита пружинна конструкция] : предоставя по-голяма гъвкавост и по-дълъг живот.В сравнение с традиционните кусачками за нокти, неговата скрита пружина осигурява по-добра подкрепа при подстригване, а също така прави пишеща машина за рязане на ноктите по-естетически и лесен за работа. ?[Със защитен дизайн и кожени ножнами] : това може да попречи на белези клещи за нокти и увреждане на кожата.Включени в комплекта защитни и кожени калъфи осигуряват безопасно съхранение и удобна переноску, а също така предпазват вашата пишеща машина за рязане на нокти от драскотини или щети. ? [Отлично сервизно обслужване] : с тази машината за рязане на ноктите на разположение сервизно обслужване.Ако имате някакви проблеми с качеството, можете по всяко време да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа, за да ви осигури задоволително решение. ?[Изработен от 100% неръждаема стомана] : тази машина за рязане на ноктите по-здрав и устойчив на ръжда.Без смес от каучук и желязо той е по-стегната и по-добре издържа на износване при продължителна употреба. ? [Препоръчани podiatrists], : я извити на 25 градуса конструкция улеснява рязането на врастнали нокти на краката, намаляване на налягането на парче и повишаване на комфорт, а също така може да намали налягането и дискомфорт в краката.

Декларирани характеристики