.

Набор от тренировки NordWolf с кобальтовым фитил M35 от 5 теми за пробиване на неръждаема стомана и твърди метали, с шестигранным опашка 1/4 за быстрозажимных касети и бар?

Набор от тренировки NordWolf с кобальтовым фитил M35 от 5 теми за пробиване на неръждаема стомана и твърди метали, с шестигранным

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от прецизионно buffed кобальтовой стомана M35 за допълнителна здравина и дълъг експлоатационен срокВключва имперски размери 3/32", 1/8", 3/16", 1/4" и 5/16 ". Кратки тренировки са с размери само от 1,84 "до 2,32", което осигурява достъп в трудни и недостъпни места. Двухлопастной пробивна съвет със заострен връх 135° (за размери 1/8 инча и повече) за перфектно самоцентрирования и бързо пробиване.Едно парче шестостенния джолан с диаметър 1/4 инча, който е съвместим със стандартните и быстросменными патрона и устройства, както.Подходящ за неръждаема стомана, чугун, титан, бронз, алуминий и други закалени метали.Калъф за съхранение с прилага лазер размери за лесна идентификация на всеки детайл. 【Високо качество】 прецизна шлайфане свредло от кобальтовой стомана M35 за допълнителна здравина и дълъг експлоатационен срок. 【Ефективен дизайн】 Кратки тренировки са с размер само от 1,84 до 2,32 инча, който осигурява достъп в трудни и недостъпни места. Двухлопастной пробивна съвет специален дизайн със заострен връх 135 ° (1/8 инча и повече) за перфектно самоцентрирования и бързо пробиване. 【Комплексно използване】 Подходящи за пробиване на неръждаема стомана и различни закалени метали, като желязо, титан, бронз, алуминий и т. Всички сондажи са с unibody шестигранным опашка диаметър 1/4 инча, съвместима със стандартните и быстросменными патрона и устройства, както. 【- Популярните размери】 Включва имперски размери : 3/32", 1/8", 3/16", 1/4" и 5/16". 【Уникална опаковка】 Опаковани в специална пластмасова кутия за лесно съхранение, върху която са нанесени размери тренировки за лесна идентификация.Плъзгаща скоба в задната страна на кутията за окачване на клечки. 【Високо качество】 прецизна шлайфане свредло от кобальтовой стомана M35 за допълнителна здравина и дълъг експлоатационен срок. 【Ефективен дизайн】 Кратки тренировки са с размер само от 1,84 до 2,32 инча, който осигурява достъп в трудни и недостъпни места. Двухлопастной пробивна съвет специален дизайн със заострен връх 135 ° (1/8 инча и повече) за перфектно самоцентрирования и бързо пробиване. 【Комплексно използване】 Подходящи за пробиване на неръждаема стомана и различни закалени метали, като желязо, титан, бронз, алуминий и т. Всички сондажи са с unibody шестигранным опашка диаметър 1/4 инча, съвместима със стандартните и быстросменными патрона и устройства, както.

Декларирани характеристики