.

Tuklye, 2 броя, Красиво Компактно Огледало за грим за мама, Подаръци за Рожден Ден, за жени, Свети Валентин, Цветя, Подаръци за Деня на Благодарността, на Сестра ми, колег?

Tuklye, 2 броя, Красиво Компактно Огледало за грим за мама, Подаръци за Рожден Ден, за жени, Свети Валентин, Цветя, Подаръци

BGN 30.51

Сума
Налично за поръчка

【Гравиран думи】 МОЯТА Чудесна МАЙКА ми НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ те обичам ЗАВИНАГИ 【Уникален дизайн】 В модерния си един сгъваем огледало за грим се използва процес гальванопокрытия, който гарантира липсата на избледняване, лазерна глоба гравиране, яснота и острота, на самото огледало е 1 нормално и 1 увеличително огледало за всякакви цели. 【ВИСОКО качество】 Е пътно огледало изработено от неръждаема стомана.Това огледало за грим с професионално качество. Диаметър 2,4 инча, дебелина 0,4 инча.Тя е красиво опакован в изящната подарък розова кутия. 【Вечните подаръци】 Красив огледален подарък ще бъде красива опаковката опаковка на подаръка, за да може да даде директно, без да губите време в опаковка.Искрено чувство прави това огледало чудесен подарък за Деня на майката от дъщерята / сина на майка ми.Идеален подарък за мама на бала или на нова работа. 【Задоволително обслужване】 Ние искрено предлагаме качествени продукти и най-доброто обслужване.Вашето удовлетворение е винаги ни обещават, можете да купувате с доверие.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще направим по-добре. 【Гравиран думи】 МОЯТА Чудесна МАЙКА ми НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ те обичам ЗАВИНАГИ. 【Уникален дизайн】 В модерния си един сгъваем огледало за грим се използва процес гальванопокрытия, който гарантира липсата на избледняване, лазерна глоба гравиране, яснота и острота, на самото огледало е 1 нормално и 1 увеличително огледало за всякакви цели. 【ВИСОКО качество】 Е пътно огледало изработено от неръждаема стомана.Това огледало за грим с професионално качество. Диаметър 2,4 инча, дебелина 0,4 инча.Тя е красиво опакован в изящната подарък розова кутия. 【Вечните подаръци】 Красив огледален подарък ще бъде красива опаковката опаковка на подаръка, за да може да даде директно, без да губите време в опаковка.Искрено чувство прави това огледало чудесен подарък за Деня на майката от дъщерята / сина на майка ми.Идеален подарък за мама на бала или на нова работа. 【Задоволително обслужване】 Ние искрено предлагаме качествени продукти и най-доброто обслужване.Вашето удовлетворение е винаги ни обещават, можете да купувате с доверие.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще направим по-добре.Подарък с любов, най-добрият подарък за Дамите, сестра и майка!Език - това е най-очарователен продукт на природата, който е създаден от хората.

Декларирани характеристики