.

SYH & AQYE котешката за домашни любимци, пригоден за Котешки Тоалетни, Водоустойчив котешката Кутия за Котешки Тоалетни, Преносима Сгъваема Чанта за Котешка тоалетна о

SYH & AQYE котешката за домашни любимци, пригоден за Котешки Тоалетни, Водоустойчив котешката Кутия за Котешки Тоалетни, Преносима

BGN 8.14

Сума
Налично за поръчка

Портативен : Лесно за пренасяне и пътуване на откритоМожете лесно да го инсталирате в задната част на колата или в раницата.Той е с малко тегло и не изисква монтаж.Външно и вътрешно използване : на котешката тоалетна може да се използва не само у нас, но и на открито.Сгъваема кутия за боклук - един прекрасен начин да се помогне на котката да се реши проблемът с тоалетна на открито и да се елиминират случайните дефекти.Висококачествен материал : Изработен е от PVC-материал, водоустойчив, устойчив на надраскване, каплеустойчивый, лек, здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.Лесно се почиства и съхранява от : могат да бъдат сгънати до същото малък размер, че и традиционен портфейла, той може да пътува на дълги разстояния, могат да се използват повторно и е безвреден за околната среда.Можете да го почистите след пътуване.Многоцелеви : тя може да се използва като пътна чанта за съхранение на закуски, играчки, одеяла и други предмети, или като легло, когато котката се нуждаят от малко пространство, за да се върне у дома.Спецификация : 1. Портативен : Лесно за пренасяне и пътуване на открито.Можете лесно да го инсталирате в задната част на колата или в раницата.Той е с малко тегло и не изисква монтаж. Висококачествен материал : изработени от PVC, е водоустойчив, устойчив на надраскване, каплеустойчив, лек, здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба. Многоцелеви : тя може да се използва като пътна чанта за съхранение на закуски, играчки, одеяла и други предмети, или като легло, когато котката се нуждаят от малко пространство, за да се върне у дома.Вид на продукта : Сгъваема носилка Материал : PVC Размер : приблизително 41x30x12,5 см/16,1x11,8x4,9 инча Осъществяване Списък : 1 х Сгъваема носилка Забележка : Моля, се допуска отклонение от 2-3 см. /0,8‑1,2 инча при ръчно измерване.

Декларирани характеристики

1.Portable:
Easy to carry and travel outdoors. You can easily install it on the back of the car or the back of the backpack. It is light in weight and does not require assembly.
2.High Quality Material:
Made of PVC material, waterproof, scratch resistant, drip proof, lightweight, sturdy and durable, and have a long service life.
3.Multi Purpose:
It can also be used as a travel bag to store snacks, toys, blankets and other items, or as a bed when the cat needs a small space to go home.
Item Type:
Collapsible Litter Box
Material:
PVC
Size:
Approx. 41 x 30 x 12.5cm/16.1 x 11.8 x 4.9in
Package List:
1 x Foldable Litter Box
Note:
Please allow 2‑3cm/0.8‑1.2in error for manual measurement