.

AnHua 15 бр Чиста Натурална коча билка, Играчка За Домашни Котки, Сигурно Паста за зъби За Местните Зъби, Конец За Почистване на Зъби, Пръчици за Котки Закуски, Стоки За ?

AnHua 15 бр Чиста Натурална коча билка, Играчка За Домашни Котки, Сигурно Паста за зъби За Местните Зъби, Конец За Почистване

BGN 17.79

Сума
Налично за поръчка

* 100% чисто нов и високо качествоНатурална дървесина, polygonum, безопасна и нетоксичная. * Дървени многолистник - растение, което много обичат котки, независимо от това, мирише ли то по-голямата част от котките или се опитва на вкус, вкусът му ще свидетелстват за развълнувани. * С помощта на нож изрежете кората, излагайки на бялото, която е подходяща за котешки моляра. * Дърво полигон едновременно отпуска и отслабва налягане, повишаване на жизнения тонус, повишаване на апетита. * Липса на апетит при котки, при добавяне на малки количества прах wood days може да предизвика у котката апетит.Описание: Тип играчки : играчки за Дъвчене Материал : дърво полигон Цвят : както е показано на снимката Размер : Диаметър : 0,5 cm/0,2"-0,7 см/0,28" Дължина : 12 см/4,72"-13 см/5,12" Mailto включва : 15 пръчки/колекция за домашни котки, дървени полигон-пръчки, играчка Забележка : 1. Тъй като всяка котка различно телосложение, не трябва да се излага на един път, за да може да се адаптира към нея бавно. Тъй като всяка котка се поглъща храната си различни стомашни, така че дървесен многоъгълник не е подходяща за всички котки, малко на брой котки са все още изключение. Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики