.

WOWOWMEOW Дишаща Тканая Котешка Пещера Легло Ръчен труд за домашни любимци, Двойно легло за котки и малки Кученца (Натурална - 2 нива)

WOWOWMEOW Дишаща Тканая Котешка Пещера Легло Ръчен труд за домашни любимци, Двойно легло за котки и малки Кученца (Натурална

BGN 41.03

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от екологично чист, естествен плетеного материали, ръчна изработка на здрава конструкция Дуплекс котешки етажната сграда с модерен дизайн и предлага вълнуващи нови възможности за спане и игри. 1 ешелон с широк отвор, а горната представлява отворена походно легло.Възглавници включени В комплекта.Изработен е така, че да издържа тегло до 15 кг за продължителна употреба на котка по време на сън.Изработен от естествен плетене, така че може да се използва както на закрито, така и на открито.Всесезонни легло-пещера за котки, също е подходяща за лятото. Размер : 17 "L x 13 W x 13 H. Отваряне на вратите : 6,5, ЕДНО легло за котки, а не 2 легла.Изработен от устойчив естествен плетене, така че той е по-стегната и по-безопасно от останалите!Когато котката има лично пространство от Vedem, което е напълно собствените си, това добавя стойност и ползи на всеки вътрешен или наружному среда.

Декларирани характеристики