.

SEWACC Детски Чорапи, Рафт за показване на обувки, 300 бр., Пластмасови Обувки За Крака, Обувки, Манекен, Поставка за Чорапи, Държач за Чорапи, Форми за Чорапи, Прозрачна П?

SEWACC Детски Чорапи, Рафт за показване на обувки, 300 бр., Пластмасови Обувки За Крака, Обувки, Манекен, Поставка за Чорапи,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

PVCДисплей детски чорапи - Изработен от устойчив материал, безвреден за здравето и не съдържа вредни вещества.Дисплей за краката на бебето - лек, лесен за инсталиране и използване, добър подарък за приятелите си.Калъпи за чорапи и обувки Shaper - тези калъпи за обувки придават отлична форма детски пинеткам.Демонстрация на обувки за кукли - Удължава срока на експлоатация на обувките, че да не деформировалась.Дисплей детски пинеток-фините умения, приятна текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и практични. Дисплей детски чорапи от PVC-материал, трайни, безвредни за здравето и не съдържащ вредни вещества.Дисплей за краката на бебето - лек, лесен за инсталиране и използване, добър подарък за приятелите си.Калъпи за чорапи и обувки Shaper - тези калъпи за обувки придават отлична форма детски пинеткам.Демонстрация на обувки за кукли - Удължава срока на експлоатация на обувките, че да не деформировалась.Демонстрация на детски пинеток - Тънка работа, приятна текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и практични.Списък на пакетите 300 x титуляр за обувки Характеристики - Използва се материал, издръжлив, безвреден и без вредни вещества. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Носилка и да се използват за поддържане на формата на обувките, за да се избегне сминания. - Удължава срока на експлоатация на обувките, че да не деформировалась. - Добра работа, добра текстура, лесен, стилен външен вид, много декоративни и практични. - Материал : PVC. - Може да изпращате вашите семейства или приятели с подарък, това е много хареса.Описание на продукта търсите практично, достъпна форма за детски крачета за демонстрация?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Тези пластмасови поставки за обувки трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики