.

N-JOY ВЕЧНИТЕ подаръци Подарък за Деня на майката: личност, определени за извършване на детски отпечатъци на ръцете и пръстови отпечатъци. Множество джутовая чанта з?

N-JOY ВЕЧНИТЕ подаръци Подарък за Деня на майката: личност, определени за извършване на детски отпечатъци на ръцете и пръстови

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на вашите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет с обратна доставка.След това я изпратете!. ✨ ВЕЧЕН ПОДАРЪК ЗА мама : Тази солидна женска чанта-тоут обещава да бъде обичан подарък за спомен, е подходящ за демонстрации и следа от вашите детски крака и дръжки.- Добри и оригинални подаръци за Деня на майката, рожден ден, вещи от първа необходимост за новородено, подаръци за мама, за рождения ден на баба си, за първи път на майка ми, за първи път на баба, подаръци леля. ✨ КОМПЛЕКТНАЯ АВТОМОБИЛЪТ "НАПРАВИ си сам" : В нашия комплект "Направи си сам" влиза голям чанта от юта и памук, комплект за рисуване от тъкани : 3 D-боя за тъкани, шест филтър маркери, един поролоновый валяк и две четки, които позволяват да се създаде един наистина уникален и персонализиран шедьовър. ✨ ГОЛЯМА ДЖУТОВАЯ ХОЛЩОВАЯ ЧАНТА 15-1/2 W x 13-3/4 "x 6"Г : Открийте магията, вплетенное в самата тъкан на нашите удобни за печат мешковин, в която хармонично се съчетава издръжливост и екологичен дизайн. ✨ ГОРДОСТТА на мама, ПРИНТ за РЪЦЕТЕ и краката : Нашата просторна джутовая чанта-тоут с голям преден джоб и дървена пуговицей - идеалното решение за съхранение на вещи от първа необходимост за децата си, организирани и лесно достъпни. ✨ ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ТОЗИ подарък за ДЕНЯ на МАЙКАТА : Можете да направите своята чанта-тоут Ден на майката, рожден ден, нова мама, баба или леля с нещо, което ще дойде в ума ви, независимо дали сърдечни послания, дата, име или дори игрив дизайн.МНОЖЕСТВО ЧАНТА-ТОУТ от юта със СОБСТВЕНИТЕ си ръце - N-JOY ПОДАРЪЦИ от ВРЕМЕ на Пътуването майчинство добре, всеки Ден майката на незабравимо.Отделете време, за да се оцени упорита работа и отдаденост на мама и празнуват магията на това пътуване, хубав подарък за мама, за жена, с който тя ще се грижиш за години напред.ПРАКТИЧНОСТ И СТИЛ В съчетание с това, да се направи честване на Деня на майката още по-специален, N-Joy Timeless Gifts предлага потребителски джутовую чанта-тоут, предназначена за превръщането им в шедьовър.

Декларирани характеристики