.

Играта ONDTOM Woodland Baby Shower С Розыгрышем Памперси, Постоянен Знак с 50 Карти, Билети за Томбола Памперси на тема диви животни, Интериор за детската душа в джунглата на Саф?

Играта ONDTOM Woodland Baby Shower С Розыгрышем Памперси, Постоянен Знак с 50 Карти, Билети за Томбола Памперси на тема диви

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Ще получите】 : комплектът включва : 1 самостоятелна фирма и 50 картички 【На нормалния размер на】 : самостоятелен знак е с размер 5 "x 7".Размери на карти възлизат на 2. 【Качествен материал】 : Тези картички за душ с тематични диви животни са изработени от твърда хартия с покритие с ясни изображения. 【Атрактивен дизайн】 : Чудесно допълнение към детето на душата в стил сафари, разкриване на пол или парти бейби бум.Те са създадени, за да станат идеални украшения за детската душа и принадлежности за вашето парти.Той също ще се превърне в голям хит в душата си и ще бъде комбиниран с други тематични предмети. 【Ще получите】 : комплектът включва : 1 самостоятелна фирма и 50 картички. 【На нормалния размер на】 : самостоятелен знак е с размер 5 "x 7".Размери на карти възлизат на 2. 【Качествен материал】 : Тези картички за душ с тематични диви животни са изработени от твърда хартия с покритие с ясни изображения. 【Атрактивен дизайн】 : Чудесно допълнение към детето на душата в стил сафари, разкриване на пол или парти бейби бум.Те са създадени, за да станат идеални украшения за детската душа и принадлежности за вашето парти.Той също ще се превърне в голям хит в душата си и ще бъде комбиниран с други тематични предмети.

Декларирани характеристики