.

Hing Валентин Сърце от Цветя Режещи Печати за Направата на Картички и Декорация на фото книги, Птици, Щанцоване Цвете на Любовта Умира Релеф, Шаблони Шаблон за направ?

Hing Валентин Сърце от Цветя Режещи Печати за Направата на Картички и Декорация на фото книги, Птици, Щанцоване Цвете на Любовта

BGN 3.03

Сума
Налично за поръчка

✩【Дизайн】 : Това е шаблон за изрязване на Валентинок, включително рязани цветя, вырезанная рамка във формата на сърце, изваяно птициМожете да използвате комплект печати във формата на сърце, за картички, списания, занаяти, подаръци или други изделия ръчна изработка. ✩【Високо качество】 : Щанци за изрязване на сърцата свети валентин са изработени от въглеродна стомана с определена дебелина, така че можете да ги използвате в продължение на дълго време. ✩【Лесна употреба】 : Просто поставете метални щанци за рязане на кухи дървета и цветя на равна хартия за албуми и използвайте пишеща машина за рязане; след това можете да се насладите на времето си за производство на занаяти собствените си ръце. ✩【Широко приложение】 : Декоративни печати за рязане на птици във формата на сърца са използвани за направата на картички, албуми, списания, покани, пликове, обложки за бележници, кутии за съхранение, бижута и т. са Подходящи за нежната ръчно създаване, и вашата рана ще стане смислен подарък за вашите приятели. ✩【Опаковка】 : 1 бр. набор от шаблони за пробиване във формата на сърце Валентин в упаковочном пакет.Материал : въглеродна стомана Размер : 14 см х 11 см Модел : шаблони за рязане на цветя и дантела, шаблони за рязане на рамки с цветя сърце на Помещение включва : Рязани цветя и птици в "Свети Валентин" × 1 Широкото приложение : Тези шаблони за празнични печати се използват за направата на картички, албуми, списания, покани, пликове, обложки за бележници, кутии за съхранение, декорации и т., Подходящ за нежната ръчно създаване, и вашата ръчна работа ще стане смислен подарък за вашите приятели.Как да използвате : Стъпка 1 : Изберете типа на режещата глава хартия и картон.Стъпка 2 : Поставете режещи матрица и хартия картон на машина за рязане.Стъпка 3 : Покриваме пластмасова дъска за релеф.Стъпка 4 : Използване на машина за рязане на печата.Стъпка 5 : направи си САМ албуми, албуми за изрезки или поздравителни картички.Стъпка 6 : Завършване на работата си. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, се допуска отклонение в измерването от 0,5-1 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики