.

Locacrystal Bling Стикер С Кристали от смола, направи си сам, Стикери за украса на автомобила, Самозалепващи се Лепенки, Блестящи Стикери с Кристали за декорация на автомоб?

Locacrystal Bling Стикер С Кристали от смола, направи си сам, Стикери за украса на автомобила, Самозалепващи се Лепенки,

BGN 4.98

Сума
Налично за поръчка

✔️ ВИСОКА плътност - всеки страз от смола има машина за висока точност на размера на напречното сечение на 3 мм В съответствие със стандарт клас ААА, всеки от кристални страз на нашите работни листове за етикети е 17 многоликую огранку висока яркост.С нашите лъскави стикери с кристали вашите изделия ще се хвърля в очи. ✔️ ОБНОВЯВАНЕ на ОБСЛУЖВАНЕ с ВИСОКО качество И опаковане – Нашите етикети bling кристал diamonds имат траен лепило и устойчиви на високи температури.Освен това, листове за етикети с кристали произведени от екологично чисти материали и не са острата миризма.Всеки един от нашите листа със стикери от лъскав планински кристал накручивается на губчатую пръчка и плътно запечатывается, за да се гарантира, че при употреба няма да остане и следа от стадото. ✔️ ЛЕСНА УПОТРЕБА - нашите листове за етикети с кристали самозалепващи и се придържат желязо.Изрежете и придайте желаната форма, внимателно махнете хартията от обратната страна и внимателно натиснете го към гладка повърхност или загрейте ютията до температура от памук (около 380 ° F). внимателно прижимайте в продължение на 15 секунди, за да придадат мекота на повърхността.За да си рана служеше по-дълго, моля, уверете се, че стикерът не съдържа вода в продължение на минимум 48 часа след нанасяне. ✔️ ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ – Нашият самоклеящийся лист с кристаллическими стикери е подходящ за безброй приложения и случаи.Супер е препоръчително да се прилагат като стикери за декорация на автомобил със собствените си ръце, домашна постановки, сватба, ръчно изработени, куфари, лаптоп, тетрадки книги, книги, подаръци, шапки, бижута, мебели или дори бижута леглото на вашия домашен любимец по поръчка. ✔️ Размер на листа стикери с блестящи кристали е 9,4 "x 63", а на цвят е сребристо-бял, както е показано на снимките.Плоско желязо с кристали и самоклеящийся материал за декорация.Достъпна в няколко цвята, за да отговори на различните нужди.

Декларирани характеристики