.

Машина сонда татуировки FILFEEL, 10 Потребителите Машина Сонда Татуировки Подложка Шейдер Машина за Татуировки от Сплав за Линия Куката татуировки Античен Месинг за П?

Машина сонда татуировки FILFEEL, 10 Потребителите Машина Сонда Татуировки Подложка Шейдер Машина за Татуировки от Сплав за

BGN 32.24

Сума
Налично за поръчка

[Отлична сплав] : Татуировочная машина е направена от сплав, обработена тънка силно, ефективно осигурява точност на работа [10 потребителите] : Катушечная машина за татуировки има дизайн от 10 оберточных бобини, която е подходяща както за химикалки игла на патрона, така и за обикновени химикалки (не е включен в комплекта). [Стабилна скорост] : Машина за татуировки от сплав с висока прецизност и стабилна работна скорост, която може да се използва известно време. [Liner четки Shader] : Традиционна машина за навиване на татуировки може да се използва както за линейно, така и за шейдера, че е добър помощник за професионални художници-татуировщиков. [7 до 12] : 10 намотки на татуировка-сонда за нормалното стартиране при 5-работно напрежение от 7 до 12, което отговаря за татуировка-куката (не е включен в комплекта).

Декларирани характеристики