.

Beavorty Четка За Баня, Скрубер За измиване на тялото, Почистващи Аксесоари, Аксесоари за къпане, Четка за тяло, Антицелулитна Четка за гърба, Четка за кожата, Четка за Д?

Beavorty Четка За Баня, Скрубер За измиване на тялото, Почистващи Аксесоари, Аксесоари за къпане, Четка за тяло, Антицелулитна

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Четка за мъртвата кожа : Четка удобна, можете да я добре масажирайте и почистени от мъртвата кожа по тялото Ексфолиращ каишка отзад : разработен с дупка за окачване, позволява на окачен директно, осигурява удобство на съхранение.Задната част на четка за тяло : Фино качество на изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.Четка от гъба за душ : Удобен текстура, е полезна за кожата.Използвайте тази четка, за душ за къпане, нека кожа блести и разглаживается.Скрубер за тяло с люфой : Удобен за задържане и управление, ни помага лесно почистване и масаж на кожата на гърба.Четка за мъртвата кожа : Четка удобна, можете да я добре масажирайте и почистени от мъртвата кожа по тялото. Ексфолиращ каишка отзад : разработен с дупка за окачване, позволява на окачен директно, осигурява удобство на съхранение.Задната част на четка за тяло : Фино качество на изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.Четка от гъба за душ : Удобен текстура, е полезна за кожата.Използвайте тази четка, за душ за къпане, нека кожа блести и разглаживается.Скрубер за тяло с люфой : Удобен за задържане и управление, ни помага лесно почистване и масаж на кожата на гърба.Пратката включва 1 х двустранно четка за баня Особености -Ергономична четка.Тя е лесна за използване.Завършен в елегантен дизайн, лесно се съчетава с скруббером за тяло в банята. -Стъргалка за измиване на облегалката баня с дръжка улеснява миенето на гърба и други части на тялото за максимален комфорт. -Четка за душата премахва прах, премахва излишните мазнини, подобрява кръвообращението и подобрява състоянието на кожата при почистване. -Тази четка може да се прилага за почистване и измиване на всички части на тялото си, лесно, отговарящи на вашите различни нужди в задната зъби. -Предназначена за щадящо ексфолиране, а дръжката ви позволява да докосвате до труднодостъпни места, като наставка за душата на гърба си. -Материал : PP отшелушивающая четка за душ -Цвят : синьо-ексфолиращ стъргало за гърба Информация за стоки Отшелушивающая четка от люфы Тази четка за къпане с дръжка е полезен инструмент за почистване на кожата на гърба.Препарат за измиване на гърба за душата Е средство за измиване за тяло е подходящ за повечето хора, като възрастните хора, мъже, жени.четка за тяло за баня с отвор за окачване, лесно и удобно назначени я на проветриво място, за да изсъхне.

Декларирани характеристики