.

Възглавница за изпотяване на Подмишниците, Множество Възглавница За изпотяване на Подмишниците, Памучен Възглавница За Изпотяването на Подмишниците За против из?

Възглавница за изпотяване на Подмишниците, Множество Възглавница За изпотяване на Подмишниците, Памучен Възглавница

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Избягвайте срам за дрехи】 Той не само е лесно да се придържа, но и лесно беля, нищо не оставя върху дрехитеСледете за това, да се на любимата си дрехите в областта на подмишниците, не остава петна, за да се избегне срама, на облекло. 【Подходящ】 Предотвратите проникването на неприятните мокри следи чрез ризата си.Нашата бодлив топлина, за подмишниците удължава живота на вашите дрехи, като го защитава от петна, влага и неприятна миризма. 【Стягане】 Нашите уплътнители за изпотяването на подмишниците съдържат натурален абсорбиращ, който попива като изпотяване на подмишниците, така и мирис, предотвратяване на страничния изтичане на информация.Останете сухи и уверени в себе си през целия ден.Ефективен начин да се избегне намокания мишниците в продължение на 6-8 часа. 【Невидим 】 Не е нужно да се притеснявате за това, че нашите уплътнения просвечивают през дрехите.Те са ултра-тънки, така че никой никога няма да разбере, че те са там.Този продукт е за еднократна употреба, така че той гигиеничен, а също така има лек и портативен.Просто извадете от опаковката и се прикрепя към избрания от вас областта на подмишниците.Идеален за активен отдих и пътешествия. 【Чудесно за спорт】 Бягай, играй с топката, да се завърти колелото или направо!Нашите тампони - това е точно това, което ви трябва, за да се предотврати проникването на пот.Ако сте активен човек, този продукт е за вас!". 【Избягвайте срам за дрехи】 Той не само е лесно да се придържа, но и лесно беля, нищо не оставя върху дрехите.Следете за това, да се на любимата си дрехите в областта на подмишниците, не остава петна, за да се избегне срама, на облекло. 【Подходящ】 Предотвратите проникването на неприятните мокри следи чрез ризата си.Нашата бодлив топлина, за подмишниците удължава живота на вашите дрехи, като го защитава от петна, влага и неприятна миризма. 【Стягане】 Нашите уплътнители за изпотяването на подмишниците съдържат натурален абсорбиращ, който попива като изпотяване на подмишниците, така и мирис, предотвратяване на страничния изтичане на информация.Останете сухи и уверени в себе си през целия ден.Ефективен начин да се избегне намокания мишниците в продължение на 6-8 часа. 【Невидим 】 Не е нужно да се притеснявате за това, че нашите уплътнения просвечивают през дрехите.Те са ултра-тънки, така че никой никога няма да разбере, че те са там.

Декларирани характеристики

Item Type:
Armpit Sweat Guard Bra
Material:
Cotton
Item Color:
As Pictures Shown
Package Weight:
Approx. 34 g / 1.2 oz
Package Include:
1 * Armpit Sweat Guard Bra:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly. Not suitable for silk clothing. :