.

Hemoton 2 Броя Четка За почистване на гърба Скрубери за тяло с Четка за почистване на Вани с Четка За почистване на Бани Скрубер за гърба Скрубери за тяло за използване ?

Hemoton 2 Броя Четка За почистване на гърба Скрубери за тяло с Четка за почистване на Вани с Четка За почистване на Бани

BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

Отшелушивающая четка-чистач Висококачествени материали и изящна изработка изработка правят тези четки за баня за по-сигурноЧетка за масаж на тялото : Огъната дръжка дизайн предпазва от кожни проблеми, причинени от неправилно почистване.Четка за тяло за суха кожа : Конструкцията е проста, така че е лесно за носене и употреба.Четка за тяло за къпане : Те помагат за премахване на омертвевший целулита, облекчава сърбеж на кожата и премахване на угревую обрив.Отшелушивающая четка за душата и за тялото : В този комплект са включени различни четки, които ще отговарят на вашите различни нужди.Списък на опаковки 2 x Четка за баня Характеристики - Размер : 36,00 X6,00 X4,00 см / 14,15 X2,36 X1,57 см Отшелушивающая четка. - Материал : Пластмаса, найлон на дървесина вълна за масаж на тялото. - Креативна четка за баня и масажна четка, гъвкав по всяко време на годината, незаменим в дома скрабе за тялото. - В този комплект четки включва различни четки, които ще отговарят на вашите различни нужди за почистване на кожата. - Те също подобряват кръвообращението в кожата, като се гарантира, че кожата ви стане розова, гладка и сияйна до състояние, което никога не достига по-рано Найлонова четка. - материали и изящна изработка изработка правят тези четки за баня са по-издръжливи и сигурни. - Леко разтрийте тялото, гърба и лицето и си направете пилинг, не ни дразни деликатната кожа.Те внимателно и ефективно премахване на излишното масло четка за почистване на бани.Информация за стоки, Четка за почистване на кожата - това е един от най-добрите варианти за вас.Масажна четка за къпане търсите професионален, но практично, четка за къпане за семейството си?Търсите твърда, достойно за доверие четка за баня с множество функции?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата четка за баня с пластмасова дръжка трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики