.

Четка за баня STAHAD Четка За Баня, Четка за гърба Силиконовата Четка За Тяло Silcone Скрубери За Тялото Четка-Масажор За Лице Четка-Скрубер с дръжка Силиконова Четка За Т?

Четка за баня STAHAD Четка За Баня, Четка за гърба Силиконовата Четка За Тяло Silcone Скрубери За Тялото Четка-Масажор За

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ЧЕТКА-СКРАБ ЗА ТЯЛО - подходящ за използване в домакинството, пътуване или хотел, а също и като подарък на приятели, много шикОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Здрава дръжка прави четка удобен за задържане и използване.МАСАЖОР за лице - подходящ за домашна къпане, много удобен и практичен, вие заслужавате да има такава.СИЛИКОНОВА ЧЕТКА за БАНЯ - С предусмотрительным отвор за захващане, ще е много удобно да го съхранява.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ТЯЛОТО - тя притежава добри характеристики, така и прост и елегантен външен вид, който вие заслужавате да има.Осъществяване на Списък 1 х четка Характеристики-Той е подходящ за домашно ползване при къпане, много удобен и практичен, вие заслужавате да имате един масажор за лице. - конструкция на дръжките позволява лесно да я държа в ръка за почистване на гърба използвайте скрубер за почистване на гърба в банята. - Той притежава добри характеристики, така и прости и щедри външен вид, който заслужава да има четка за тяло за баня. - Силиконова четина не само може леко отшелушивать кожата на вашето тяло, но и да има добра масажна функция четка за тяло ексфолиант. - Благодарение на предусмотрительному дупка за закачване ще ви бъде много по-удобно да съхранявате четка-масажор за лице. - Материал : Силикон задната част на шайбата за душата.Описание на продукта Дамски отшелушивающая четка за кожата Е за четка за душата, изработени от старателно подбрани материали, които ще ви дълго време.Четка за почистване на корпуса Дизайнът на четката с дръжка за удобно захващане.Четка за тяло за баня Удобна четина леко ексфолиране, а дръжката ви позволява да докосвате до трудно достъпните места.

Декларирани характеристики