.

Комплект за направата на свещи SAEUYVB, Определени за производство на свещи за възрастни, за да проверите за производство на свещи, Включително Набиране на свещи за то?

Комплект за направата на свещи SAEUYVB, Определени за производство на свещи за възрастни, за да проверите за производство

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Подходящ за свещи за начинаещи】 Този комплект свещи съдържа соев восък, буркан за свещи, електрическа готварска печка, воскоплавильный котел, восковую боя и други материали, които ще ви помогнат да направите пълноправен свещ със собствените си ръцеВ него се съдържа всичко необходимо за направата на свещи.Ние сме подготвили за вас ръководство, за да можете лесно да измислям свои собствени свещи. 【Семейни събития и красиво опаковани подаръци】 Производство на свещи с ръце в кръга на семейството - най-добрият начин за прекарване на време наистина качествено.За всички, които обичат ръкоделие, този комплект за направата на свещи ще се превърне в чудесен подарък за Коледа, Ден на майката, празник или рожден Ден!. 【Лесна употреба】 Той е лесен за употреба и могат лесно да бъдат управлявани както начинаещи, така и професионалисти в това, което ще ви помогне да създавате най-добрите свещи са ръчно изработени.Електрическа печка предназначена за напрежение 110-500 Вата, за да се избегне повреда на продукта, не свързвайте други нестандартни напрежение. 【100% Натурален соев восък】 В нашия набор за производство на свещи се използва 100% натурален соев восък, който е безвреден за околната среда, дълго време гори, без да се черен дим и публикува естествен свеж и уникален аромат. 【Топло съвет】 за Да се предотврати корозията фурна, на повърхността се нанася защитно фолио, така че при първото използване се образува малко количество дим.Това е нормално явление.Не се притеснявайте.При нагряване, не докосвайте повърхността на подгряващата плоча.Когато електрическата печка не се използва, поставете превключвателя в положение 0 и извадете го, след като температурата на отшумява. 【Подходящ за свещи за начинаещи】 Този комплект свещи съдържа соев восък, буркан за свещи, електрическа готварска печка, воскоплавильный котел, восковую боя и други материали, които ще ви помогнат да направите пълноправен свещ със собствените си ръце.В него се съдържа всичко необходимо за направата на свещи.Ние сме подготвили за вас ръководство, за да можете лесно да измислям свои собствени свещи. 【Семейни събития и красиво опаковани подаръци】 Производство на свещи с ръце в кръга на семейството - най-добрият начин за прекарване на време наистина качествено.За всички, които обичат ръкоделие, този комплект за направата на свещи ще се превърне в чудесен подарък за Коледа, Ден на майката, празник или рожден Ден!.

Декларирани характеристики