.

Подложка за Удар Кожа Занаяти, Подложка за Защита на маса от Кожа Занаяти, Гума Тъпо Подложка за Перфорация, Мат за Перфорация, Инструмент за Пробиване, Занаят САМ, 7,

Подложка за Удар Кожа Занаяти, Подложка за Защита на маса от Кожа Занаяти, Гума Тъпо Подложка за Перфорация, Мат

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

КАЧЕСТВЕН полиуретан материал : Нашата перфорирана дъска за релеф, изработен от висококачествен полиуретан за по-дълга употреба гладка повърхност и устойчивост на разкъсване.Не поцарапает вашата кожа или плат.Размер на продукта : 20 x 15 x 0,8 см/7,87 x 5,91 x 0,31 инча.Отличаващ се с гладка повърхност и устойчивост на разкъсване на перфорирана дъска за релеф чудесно за пробиване на отвори, изработка на инструменти за щамповане, рязане на кожата и различни занаяти собствените си ръце.НАМАЛЯВАНЕ на ШУМА : Публикувано на звука се намалява, тази кожена дъска за релеф може да служи ударопоглъщащ възглавница, намаляване на нивото на шума.Намалява шума от перфорация, идеален за производство на кожени изделия и изделия ръчна изработка.Лесен за носене : използва се за рязане на кожата, без увреждане на краищата и защита на вашата маса. кожена дъска за релеф малък размер удобен за переноске и склад, удобен за използване и притежава добра производителност.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Отлично предпазва вашия перфоратор и длето. намалява силата на отскок, които работят като буфер.Придава устойчивост, за да се подложка не се плъзга.Тази кожена дъска за релеф идеален за дыроколов, инструменти за щамповане, удар за чанти и кожена дъска за табла и т.Спецификация : Материал : полиуретан Тегло : 280 g Размер : 20*15*0.31 в комплекта са включени : 1 х бяла дъска за релеф Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Material:
Polyurethane
Weight:
280g
Size:
20*15*0.8cm/7.87*5.91*0.31in
Package Includes:
1 x Stamping Board:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: