.

SEWACC 3 Чифта Цветни Титанови Ножица Набор от Шевни Конци-Ножици Набор от Канцеларски Ножици За Капитониране Нож За Хартия Ножици за Бродерия От Кожата Иглата Работн?

SEWACC 3 Чифта Цветни Титанови Ножица Набор от Шевни Конци-Ножици Набор от Канцеларски Ножици За Капитониране Нож За Хартия

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Неръждаема стомана, пластмасаНОЖИЦИ за подстригване - Специален подарък за вашите приятели и семейство, които обичат да бродирам на Коледа, Деня на благодарността или просто в ежедневието . НОЖИЦА за РЯЗАНЕ на ПЛАТОВЕ - идеални за рязане на конци, хартия и други предмети.РОЗОВИ НОЖИЦИ - Подходящи за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и друга работа.Ножици за ръчно шиене - отварят се и се затварят свободно, но не е лесно. ножици за бродиране - леки и преносими, им е по-удобно да се съхраняват и използват.Пратката включва 3 чифта ножици Характеристики -Размер S : прибл. Прежди размер на 14,3 х 6,6 см / 5,62 х 2,59 инча. - Ергономична дръжка за удобно задържане на дрехи. - Ярък цвят, ще ви представим и вашите приятели приповдигнато настроение при изпълнение на проекти по пошиву дрехи ножица. - Ножици за бродиране може да се режат повечето предмети, като например конци, хартия, плат и др. - Широко се прилага в бродерия, ръчна работа, бродерия, плетива, бродерия, кръстат бод и т., бродирани с ножица. - Размер M : прибл. комплекта дрехи с размер 21,3 х 7,7 cm /8,38 х 3,03 инча. - Размер L : прибл.5 х 1 см /9,24 х 3,34 х 0,39 инча ножици за ръчно изработени. - Нож може да ви спести време за завършване на работата кръст head ножица. - Материал : Неръждаема стомана, пластмасови ножици за бродерия.Описание на продукта Подарък за рождения ден на Този комплект ножици сигурно и е здрава, подходяща за рязане на хартия, конци и т., Ножици за бродерия - добър избор за използване у дома и в ателието.Специално проектирана дръжка Cross Snip и лек осигуряват удобство на използването на ножици. ножици за декоративно-приложно изкуство - най-добрият избор за вас.

Декларирани характеристики