.

Инструменти за производство на кожата GANFANREN Автоматично Перфоратор За Колани Тъпо Ротационни Перфоратор Кожени дупката удари Часовници Кожени Инструменти Винт С?

Инструменти за производство на кожата GANFANREN Автоматично Перфоратор За Колани Тъпо Ротационни Перфоратор Кожени дупката

BGN 182.25

Сума
Налично за поръчка

Автоматично punch, повече никакви удари с чукНов дизайн - въртеливо действие.Широко се използва в шиене, кожевенном занаят, на хартиен занаят, печат и т. Материал : месинг с дървена дръжка.Идеален за проделывания дупки в браслетах, ремнях, кастетах, платно, кожата, текстиле и меки материали.Автоматично punch, повече никакви удари с чук.Нов дизайн - въртеливо действие.Широко се използва в шиене, кожевенном занаят, на хартиен занаят, печат и т. Материал : месинг с дървена дръжка.Идеален за проделывания дупки в браслетах, ремнях, кастетах, платно, кожата, текстиле и меки материали.Описание : Автоматичен punch, повече никакви удари с чук.Нов дизайн - въртеливо действие.Широко се използва в шиене, кожевенном занаят, на хартиен занаят, печат и т. Материал : месинг с дървена дръжка.Идеален за проделывания дупки в браслетах, ремнях, кастетах, платно, кожата, текстиле и меки материали.Диаметър на отвора : 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 3.5 мм, 4 мм, Размер на дръжки : около 13,2 * 2,5 см Размер на върха : приблизително 1,2 * 1,5 см Характеристики : Предназначен за пробиване на дупки в кожа ремешке. Подходящ за всички видове материали, като кожа, платно, хартия и т. Идеалният избор за декорация със собствените си ръце в семейството и магазин, използван за колан, платно, перфорирования картички и т. идеален за проделывания дупки в браслетах, ремнях, кастетах, платно, кожата, текстиле и меки материали. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Полезни и практични инструменти, за производството на изделия от кожа.

Декларирани характеристики