.

Твърд калъф за носене Oculus Quest 2 е фундаментална и луксозни версии, защитен калъф за съхранение на слушалки виртуална реалност, включва предната панел + калъф за доко?

Твърд калъф за носене Oculus Quest 2 е фундаментална и луксозни версии, защитен калъф за съхранение на слушалки виртуална

BGN 10.00

Сума
Налично за поръчка

【Добра защита】 Тази чанта за версията на Oculus Quest 2 Elite са изработени от найлон и твърд ЕВА, траен корпус с пяна и вграден фиксиран еластична лента, осигурява надеждна защита на вашата виртуална слушалки и аксесоари, предпазва го от надраскване, раздавливания, удари 【Че получавате】 Набор от защитни аксесоари : калъф за носене + предна капачка + Капак на обектива + Капак дръжки контролер + капачки за бутони за палеца.Пълна защита на вашата виртуална слушалки ще ви осигури най-доброто потапяне в играта. 【Изискан дизайн】 Пенопластовая поставяне и текстилен калъф с цип осигуряват отделни места за всички детайли, за да те не сдавливали помежду си.Определяне на дъвка помага да запазите VR-слушалки и сензорни контролери в безопасност при преместването.Конструкция с двоен цип позволява удобно и бързо получи Oculus Quest 2. 【Порт за зареждане】 С помощта на порт за зареждане можете да заредите Oculus Quest 2, не изтривайки го от своята практика, това е удобно. 【Материал и размера на】 е Изработен от устойчив найлон с висока плътност и материал EVA, пяна добро качество и вграден фиксиран еластична лента.5 см/32*23* 14 виж 【Добра защита】 Тази чанта за версията на Oculus Quest 2 Elite са изработени от найлон и твърд ЕВА, траен корпус с пяна и вграден фиксиран еластична лента, осигурява надеждна защита на вашата виртуална слушалки и аксесоари, предпазва го от надраскване, раздавливания, удари. 【Че получавате】 Набор от защитни аксесоари : калъф за носене + предна капачка + Капак на обектива + Капак дръжки контролер + капачки за бутони за палеца.Пълна защита на вашата виртуална слушалки ще ви осигури най-доброто потапяне в играта. 【Изискан дизайн】 Пенопластовая поставяне и текстилен калъф с цип осигуряват отделни места за всички детайли, за да те не сдавливали помежду си.Определяне на дъвка помага да запазите VR-слушалки и сензорни контролери в безопасност при преместването.Конструкция с двоен цип позволява удобно и бързо получи Oculus Quest 2. 【Порт за зареждане】 С помощта на порт за зареждане можете да заредите Oculus Quest 2, не изтривайки го от своята практика, това е удобно. 【Материал и размера на】 е Изработен от устойчив найлон с висока плътност и материал EVA, пяна добро качество и вграден фиксиран еластична лента.5 см/32*23* 14 виж Технически характеристики : Цвят на корпуса : сив Силиконов калъф Цвят : черен Размери на корпуса : 12,6x9x5,5 инча/32*23* 14 cm Тегло : 600 g / 21 унция Материали : найлон и ЕВА Характеристики : 1.

Декларирани характеристики