.

Mad Catz Оригиналната Високо-производителни Геймърска подложка за мишка G. L. I. D. E. 19, Водоустойчив Игрална повърхност С Термосклеенными ръбове И противоплъзгаща силик?

Mad Catz Оригиналната Високо-производителни Геймърска подложка за мишка G. L. I. D. E. 19, Водоустойчив Игрална повърхност С

BGN 37.32

Сума
Налично за поръчка

Диагонал 19 инча – идеален за различните игрални стиловеСверхгладкий хибриден материал ви осигурява пълен контрол и максимална прецизност.Термосклеенные край предпазват от износване.Силиконова основа предпазва повърхността на място по време на игра.Повърхността на сгъва на руло, за удобство на транспорта – разгъва неподвижно за миг на геймплея.Водоустойчива за лесно почистване.Размери : 390 mm x 315 mm x 1,8 mm / 15,35 инча x 12,40 инча x 0,07 инча. Игрална повърхност е изработена от хибриден материал, подходящи за мишки, като плавно и лесно да се плъзга по повърхността за пълен контрол и максимална точност.Термосклеенные край предпазват от износване и са удобни за вашия китката или предмишницата.Уникален дизайн позволява да се минимизира тази гейминг повърхност на руло и се поставят неподвижно за миг на геймплея.

Декларирани характеристики