.

Акумулаторна батерия ACHIETOP с капацитет 5000 mah за Oculus Quest 2, осигуряваща допълнителни 3 часа възпроизвеждане, леки и преносими аксесоари VR Power Bank, съвместими с устройств?

Акумулаторна батерия ACHIETOP с капацитет 5000 mah за Oculus Quest 2, осигуряваща допълнителни 3 часа възпроизвеждане, леки

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[ИГРАЙТЕ по-ДЪЛГО, получават повече удоволствие] Капацитет на отделението за батерии блок quest 2 е 5000 mah, която осигурява около 3 часа автономна работа (някои приложения с висока мощност може да скъси живота на батерията) [ЛЕСЕН, главата не се уморява] Тегло нето на този отделението блок, е само на 0,2 кг. Той не ви тежи на другата половина на главата, когато се използва за Quest 2. Да могат да се носят в джобове и чанти, като ключовете за колата с червило. [Конструкция с двойна защита] 1. Вход и изход като официален зарядно устройство Quest 2 5 V / 2 A (бързо и безопасно зареждане). Крюковое връзка подпора, за да се предотврати увреждане на интерфейса за зареждане на Quest 2 незакрепленным приставка адаптер, причинен от чести връзка и отсоединением. [ЦВЯТ на ВЪНШЕН ВИД] Цветното оформление на тази отделението блок Quest 2 съответства на официалния Quest 2, който е идеален като едно цяло и е част от самия Quest 2. [ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ] Акумулаторен блок quest 2 е с интерфейс USB-C е съвместим с Meta Quest 2, Quest, Elite Каишка и други устройства с части за свързване Type-C. [ПЕРФЕКТЕН ОПИТ] При използване на захранващ блок quest 2 и за удължаване на времето на играта главата и тялото не са ограничени, независимо от това, колко бързо, ако вие се въртите, не е нужно да се притеснявате за това, че захранването на виртуална реалност выскользнет от quest2.

Декларирани характеристики