.

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство KKCOBVR P4 е Съвместим с комплекта Pico4 VR Comfort Kit Главоболие Каишка Допълнителна Батерия с Капацитет от 10 000 mah Удъл?

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство KKCOBVR P4 е Съвместим с комплекта Pico4 VR Comfort Kit Главоболие

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Сверхбольшая батерия : акумулаторна батерия с капацитет от 10 000 на уо може да реши вашите проблеми с храненето, без допълнително натоварване на гравитацията, осигуряване на баланс на силата на гравитацията и повишаване на комфорт при носенетоЛЕСНА НАСТРОЙКА : С помощта на предоставяните от нас инструменти махнете задния капак Pico4 brain и го инсталирайте зарядно устройство, зарядно устройство P4 за получаване на допълнителна храна.Вграден кабел : Конструкция на вградения зарядно кабел ви позволява да не се притеснявате за загуба.Дължина разумна, не е твърде кратко, което води до възпроизвеждане на виртуална реалност при загуба от порта за виртуална реалност.ОТЛИЧНА СИГУРНОСТ : Вградена изключителна система за защита на сигурността включва защита от презареждането, късо съединение, контрол на температурата и т. Вход и изход-DC 5 V 2. Моля, използвайте официален или квалифициран кабел за зареждане kkcobvr при зареждане на акумулаторни батерии.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля, уведомете ни, нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Увеличете удобство при носене и направете гравитацията равномерно разпределени, за да се подобри впечатления от виртуалната реалност.Лесен за използване, достатъчно подходящо положение за регулиране на затягане на колана. Батерия P2 с няколко защити увеличава чувството за сигурност при използване с достатъчно мощност. Преди надеванием, моля, вдигнете ръка pico 4 VR успоредно на очите си, за да се облече.Ние сме готови към това, клиентите ви да решава проблеми.

Декларирани характеристики