.

Защита на очите, Защита от влага, Принудителна светлина, Силиконова Защита за очите Подходяща за виртуална слушалки Oculus Quest2 (червен)

Защита на очите, Защита от влага, Принудителна светлина, Силиконова Защита за очите Подходяща за виртуална слушалки

BGN 20.08

Сума
Налично за поръчка

Високо качество : Калъф за очите е изработена от висококачествен силикон, приятен на допир и не дразнят кожатаИзползвайте високотехнологичен дизайн, за да се предотврати загуба на светлината и перфектно да се усеща по кожата си, вие ще имате най-доброто усещане за потапяне във виртуалната реалност.Лесна употреба : Лесен за инсталация и експлоатация, като ви позволява да се насладите на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с най-удобно място и с най-добрия зрителен ъгъл.Тази защита за очите ви позволява удобно да се носят по време на игра, а също така предпазва слушалки от пот.Подобряване на преглед : промяна на защита позволява на очите да се радват на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с най-удобно място и с най-зрително поле, се използва високотехнологичен дизайн за предотвратяване на загубата на светлина и отлично се усети по кожата си.Висока съвместимост : Благодарение на отличната съвместимост, той е предназначен за игри слушалки Oculus Quest 2 VR, моющийся, лесно моющийся, практичен.Послепродажная защита : Ако установите, че нашите продукти са използвани или повредени, ние гарантираме 100% връщане на парите.Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : силиконов калъф за очите виртуална реалност Материал : силикон Цвят : както е показано на снимката Приложение : Подходящ за Oculus Quest 2 Тегло : около 36 грама/1,3 грама Употреба : Това е не само предпазва от изпотяване, но също така предотвратява малка теч и подобрява работата на виртуалната реалност.Списък с пакети : 1 x VR силиконова защита за очите Забележка : 1. Ние продаваме само средство за защита на очите, без да се включват слушалки Oculus Quest VR и други аксесоари, благодаря. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че стария и нов тип продукт ще бъде изпратен на случаен принцип, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
as shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
About 36g/1.3oz
Usage:
It not only prevents sweat, but also prevents slight leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Protection
Note:
1. We only sell eye protection, not including Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Please note that the old and new type of the product will be shipped randomly, and make sure that you do not mind before ordering. :