.

Калъф JETech за Samsung Galaxy Tab S8 2022/S7 2020 11-Инчов с притежателя на S Pen, тънка стойка за Фолио, Защитен калъф за таблет, Многоугольным преглед (зелен)

Калъф JETech за Samsung Galaxy Tab S8 2022/S7 2020 11-Инчов с притежателя на S Pen, тънка стойка за Фолио, Защитен калъф

BGN 9.63

Сума
Налично за поръчка

[Широка съвместимост], Предназначени за 11-инчов Samsung Galaxy Tab S8 2022 година на издаване (SM-X700 / X706) и S7 2020 г съобщение (SM-T870 / T875 / T878).Моля, проверете номера на модела, преди да купите. [Тънък, но удароустойчив] Осигурява повишена защита срещу падане благодарение на висококачествена външна гарнитура от изкуствена кожа и здраво задния панел на КОМПЮТЪРА.Добавете минимално количество и го правят по-удобен в ръката си.Тънък, елегантен и осигуряване на надежден захват. [Притежателя S-образна дръжка] Вътрешен слот за писалка за безопасно съхранение на S Pen.Лесно се носи с себе си и да се насладите на дръжката, когато пожелаете.Също така се поддържа на магнитен безжична зареждане стилус върху гърба на своята практика (S Pen в комплекта не са включени). [Някои разпоредби разходки] Две мини канали на предната част на капака позволяват да се поддържа устройството под различни ъгли.Освен това, по-широки деколтета улесняват използването на камерата, динамика, бутони и други функции. [Автоматично събуждане / заспиване] Вграден силен магнит автоматично събужда вашия ipad и го превежда в икономичен режим с едно щракване, като на книга.Освен това, дава възможност за лесно отваряне и сигурно затваряне. [Широка съвместимост], Предназначени за 11-инчов Samsung Galaxy Tab S8 2022 година на издаване (SM-X700 / X706) и S7 2020 г. съобщение (SM-T870 / T875 / T878).Моля, проверете номера на модела, преди да купите. [Тънък, но удароустойчив] Осигурява повишена защита срещу падане благодарение на висококачествена външна гарнитура от изкуствена кожа и здраво задния панел на КОМПЮТЪРА.Добавете минимално количество и го правят по-удобен в ръката си.Тънък, елегантен и осигуряване на надежден захват. [Притежателя S-образна дръжка] Вътрешен слот за писалка за безопасно съхранение на S Pen.Лесно се носи с себе си и да се насладите на дръжката, когато пожелаете.Също така се поддържа на магнитен безжична зареждане стилус върху гърба на своята практика (S Pen в комплекта не са включени). [Някои разпоредби разходки] Две мини канали на предната част на капака позволяват да се поддържа устройството под различни ъгли.Освен това, по-широки деколтета улесняват използването на камерата, динамика, бутони и други функции. [Автоматично събуждане / заспиване] Вграден силен магнит автоматично събужда вашия ipad и го превежда в икономичен режим с едно щракване, като на книга.

Декларирани характеристики