.

ToBeQueen, 15 Опаковки, Набор от аксесоари за цвят Шампанско, Златни Дрънкулката, за жени и момичета, Пръстени, за останалите главата Bling, Зарядно за Кола Bling, Куки за окачв?

ToBeQueen, 15 Опаковки, Набор от аксесоари за цвят Шампанско, Златни Дрънкулката, за жени и момичета, Пръстени, за останалите

BGN 23.99

Сума
Налично за поръчка

? Защо да изберете нас : Спестете своите пари!Лесно бихте могли да закупите набор от аксесоари за шампанско от 15 теми : 2 пръстени с бутони за стартиране, 2 скоба за маски, 4 кристални останалите главата, 2 куки за останалите главата на автомобила, 1 зарядно за кола bling USB, 4 капачки за вентили и 1 държач за очила ? Подходящ за повечето коли: когато слънцето попада в тези автомобилни аксесоари с диаманти, интериорът на автомобила озаряется искорками.Не се притеснявайте, това няма да ви устройства. ? Пръстени за яки останалите главата цвят шампанско : вътрешен диаметър 0,55", диаметърът на 0,82", височина 0,89", моля, уверете се, че те най-подходящия размер за вашия автомобил, преди да купите. ? Зарядно за кола Champagne USB : адаптер за бързо зареждане с два порта, който е съвместим с i OS и Android, специален накрайник от неръждаема стомана, може да се използва като авариен чук, трясък прозореца на колата и да избяга в спешни случаи. ?Бележки по прилагането на : Златен комплект автомобилни аксесоари е несъвместим с Tiguan SEL 2018 година на издаване, Cadillac XT5 Mazda 3,2017 2018 година на издаване, BMW 325xi, модерен Tucson, Smart Forfour 2014 година на издаване, Mazda CX-52018 Chevy Tahoe 2014 година на издаване, Compass, Ренегат, Cherokee 2016 г. съобщение, VW Jetta Ford Expeditions, Dodge Journey, Измамник, 21 Atlas Cross, Ford Taurus.Автомобилни аксесоари To Be Queen champagne gold да ви помогне да спестите време и пари, не е нужно да се работи усилено, за да намерите всякакви видове украса на шампанско и злато, лесно можете да ги закупите тук за лоялна цена!И няма хроматични аберации!хайде!Пратката включва : 2 * Скоба за маски с шампанско 4 * Халки за яката останалите главата на автомобила с шампанско 1 * Адаптер за зарядно устройство с шампанско 2 * Куки за бутилки с шампанско 2 * Капак на стартера с шампанско 4 * Капачки за вентили гуми с шампанско 1 * Държач за слънчеви очила с шампанско и гъвкав, но тези автомобилни аксесоари със златни кристали, които не са съвместими с Tiguan SEL 2018, Mazda 3 2018 Г., Cadillac XT5 2017, BMW 325xi, Modern Tucson, Smart Forfour 2014, Mazda CX-5 2014, Chevy Tahoe 2018, Compass, Ренегат, Cherokee, 2016 VW Jetta Ford Expeditions, Dodge Journey, Измамник, 21 Atlas Cross, Ford Taurus Напомняне : Скоба за маски с декорации : · Залепете я върху чиста повърхност.

Декларирани характеристики