.

Детектор на Електромагнитни лъчения Детектор на Електромагнитни полета, Тестер Електромагнитно поле, Тестер ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Висока Кула на електропровода Мобил?

Детектор на Електромагнитни лъчения Детектор на Електромагнитни полета, Тестер Електромагнитно поле, Тестер ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

За радиационно опасни радиуса на контура не е желателно да се използват три електрически щепсела при подаване на електроенергияЗа определяне на радиуса на радиационна опасност използвайте набиране на номера на мобилния телефон, GSM.Ненормални колебания на електромагнитното излъчване в други среди.Радиус на радиационна опасност дерик высоковольтной на електропровода.За радиационна опасност използвайте радиус на действие на всички двата електрически штекеров при използване на електричество.Характеристики : 1. За радиационно Опасни радиуса на Контура не е Желателно да се Използват Три електрически щепсела При подаване на електроенергия. Радиус на радиационна опасност всички на двете електрически штекеров При използване на електричество. Радиус на радиационна опасност дерик высоковольтной на електропровода. Радиус на радиационна опасност при набиране на номера на мобилния телефон, Gsm. Ненормални колебания на електромагнитното излъчване в други среди. Като основно средство за откриване на всички видове средства за защита от електромагнитно излъчване. Той може не само измерване на електромагнитно излъчване от битова техника и компютри, но и за измерване на радиация от мобилни телефони. Лесен за работа Благодарение на удобния управление на ръка, удобен за носене и провеждане на полеви измервания.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Детектор на електромагнитни лъчения Материал : abs Размер : приблизително 145x20x20 мм /5,7x0,8x0,8 инча Източник на захранване : 1,5 (Aaa) X 2 (не е включен в комплекта) Обхват откриване : ≥ 50 Uw /cm2 съдържание на Пакета : 1 х детектор на електромагнитни лъчения Писалка 1 X Instruction Notice : 1.To Своевременно заменяйте батериите, за да не предизвика Стареенето на батерията и изтичане на течност, в противен случай печатна платка е повредена. Когато гласов сигнал за тревога, преди да се обадите видимо отслабнала, моля, издърпайте червения задния капак и сменете батерията. При откриване на прекомерно електромагнитно излъчване контролна дръжка веднага дава червен мигащ индикатор, както и гласови сигнали звучат непрекъснато, докато в околната среда няма да се постигне безопасно възстановяване на статично състояние за откриване.

Декларирани характеристики

&Nbsp; :